Wednesday, April 27, 2011

Abes Periksa



Hari ni aku dah abes periksa... Seronok nak mampos tapi taknak mampos pun lagi... Hik3... 10 paper dude, 10 paper... Macam SPM tapi belajar 1 sem je... Dan macam periksa-periksa yang lain, silibus yang belajar berbulan-bulan dapat dihabiskan dalam masa lebih kurang sehari je... Tu namanya student power... Hidup! Hidup!

Tapi, masa paper last tadi, aku perasan fenomena aneh masa orang tengah jawab periksa...  Sebenarnya dah lama aku perasan tapi baru nak luahkan... Fenomena 'berbasikal' dalam exam hall... Kaki tu cuba bawak duduk diam-diam sikit... Ni terhenjut-henjut, terangkat-angkat, macam orang tak kencing seminggu... Keh3... Tadi, aku perasan si Iffah, akak ipar aku buat camtu gak... Nanti kirim salam kat adik ye... 


Dah abes exam tadi perkara pertama aku buat ialah sujud syukur... Lepas tu, zikir munajat ke hadrat Ilahi... Ok fine, aku tak buat pun... Tapi, hampir-hampir je taw tak... Hik3... Shukewnyew shukewnyew! Harap-harap, aku akan segembira ni masa amek result nanti... Amin amin amin.....!! 


Lepas abes periksa, tetibe rasa nak nganjing Anu war, Raja Pungkoq Malaysia... Hik3


Jijah: Bang, malam Jumaat ni abang ada pape tak? Hehe...

Anu war: Sori yang, abang ada hal lah... 

Jijah: Ala... Hal apa pulak?

Anu war: Ayang takyah taw lah... Itu belakang punya cerita... 

27 comments:

nik lan nik mat said...

anu war..perang anu ke?

gampang!

Far8 budak baik said...

sehari je....
hahaha..
dasyat dasyat..
mmg tido ar jwb nye

fazwani said...

woh...best la dah abih.....

kawe ni x abih2 g....menyesal aku ambik law susah nk mmpus....
esok ada paper plak....

nway selamat bercuti...dr jwb exam..

+d.O.Y.A.h+ said...

kah3. ok. bai.

jeles.

+d.O.Y.A.h+ said...

kah3. ok. bai.

jeles.

Sayid Ann Ima said...

congrates exam dah hbs
X)
sini baru nk start
-.-

♥suNa husNa♥ said...

aku dah lama abis exam. tp jgn jelez...2 paper je sem ni.sebab dah final year..kihkih.pe2 pom tahniah.gila bapak ar.1o paper!ak plg byk pom dok u ni, 6 je...2 pom cam nk pecah kepala dah.syabas aku ucapkan..^^

cikpia said...

harap2 lepas dapat result pun ko masih dapat sujud syukur gak.......

Rozuan Ismail said...

SERIUS DAHSYAT,PATUT RAFIE MUKA SENYUM LEBAR.LAST PAPER RUPANYA.HOHO..

hans0 said...

cuba tunjuk sikit cara berbasikal

Fatimah Zahra' said...

best kot dah habis exam. tido jeh keje kau..

KITA said...

best of luck ur result dude...ingat exam aku pun ada org nek beskal...10 years agooo

azie5ouh!8 said...

bestnyer da habis paper..
xD

Naddia said...

aku pon slalu hampir sujud syukur lepas jawab exam...

D' Cako said...

Dang! Rini fes paper.Lmbt lagi nk habis!

Ayeem Jemain said...

jom battle anu. wah exam abes, projek CG boleh dijalankan hahaha

yuyu lar said...

akhirnya lepas jugak last paper..amin..hehe

AKMA said...

"silibus belajar bulan2 habes dlm sehari je"

adess terasa tuh

e~car182 said...

siot je kn "blakang punyer citer!!!"

strawberrycincau said...

syiokkkknyer dah abih exam!!! grrrr.. tahniah lah encik paiz!! (knpa ada nada jeles? ye aku jeles sbb aku blom final lagi!)

shereena said...

10 paper??fuiyoo..tahniah la..bakal2 pelajar cemerlang ukm nie..haha.

happy holiday!

The Crows said...

perghh... da abes exam.. bestnye.... 5 papers lagiiiii... aiyooo

sleepycatz said...

belakang pnyer citer???
hahak~!!

terbaik~!!

sonnet™ said...

tabik lah student berani mengeluarkan pandangan tentang politik zaman sekarang
teruskan berjuang!

noona said...

kaki ade parkinson kot~

yoyo said...

ahhhahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha!!!bro..asal name tu?

Penyokong Kebenaran said...

weyh!! xyah nk nganjing anwar sgat lah!! ko 2 spe nk bnding ngn die?? hebat sgat?? dh pnah trbukti ke kes die?? BODOH ko ni!!

back to top