Saturday, April 23, 2011

Tension Di Minggu Periksa




1. Tengah tension tak dapat jawab, ramai pulak kengkawan mintak kertas lebih...


2. Tengah sibuk nak mengingat balik formula, datang pulak pengawas exam pompuan pakai ladam kuda... Keletak, keletuk, keletak, keletuk!


3. Pengawas exam datang jenguk kertas kita banyak-banyak kali...


4. Exam yang banyak kira-kira pastu lupa bawak kalkulator...


5. Dah nak masuk dewan exam, terlupa bawak slip exam ngan kad matrik...


6. Nampak pengawas exam yang cun tapi tak berani nak ngorat...


7. Pandang depan je nampak lurah buntot ngan boxer jantan lain...


8. Masa exam 2-3 jam, minit ke-40 dah taktaw nak jawab apa...


9. Dewan exam sejuk sangat pastu tak bawak sweater...


10. Tengah exam henpon bunyik-bunyik pasal tak silent...


11. Hari nak exam lambat bangun...


12. Masuk exam tapi study tak abes lagi...


13. Salah masuk tempat exam...


14. Tengah jawab exam pastu banyak pulak idea nak tulis entri baru... 


15. Tengah rajin nak study, orang lain sibuk main game ngan pasang lagu kuat-kuat...


16. Jawab exam dengan penuh kebuluran...


17. Mengantuk...


18. Salah bawak masuk toyol, terbawak langsuir...


19. Masa exam dah nak habis tapi kertas jawapan masih suci murni...


20. Orang yang dah abes exam awal wat status kat pesbuk... 


21. Nak study pastu gaduh ngan makwe/pakwe...


22. Study tak paham-paham...


23. Masa tengah exam, lecturer lalu pastu sengih-sengih tengok jawapan kita...  


24. Homesick... 


25. Sebelum exam lupa mintak doa mak ngan ayah...


26. On the way nak pergi exam, nampak orang lain tengah bawak beg nak balik rumah... 


27. Masa exam sakit perut...


28. Nak skodeng jawapan orang lain tapi line tak clear... 


29. Masa tengah exam, pen abes dakwat, pensel patah, kalkulator takde bateri... 


30. Aku dah taktaw nak tulis apa... Kau orang pikir la sendiri... 



44 comments:

Mish Apple said...

semat!

peep said...

Nk exam teringat blog hamzah, paih ngan ayam... Hahaha

IQBAL ZARIN said...

kalau aku bukan minit ke-40 dah x tau nk jwb ape. xm blom start aku dah x tau nk jwb ape. belum cek paper lg.

miSs Zie said...

hahahaha...paling xblh blah no.7..

MANIC + lullaby said...

ko la sokmo g2 tapit mase kt skolah..hahahaha!ak x...

safiah sokher said...

Ni ciri2 org tak ready exam...org tak mau exam...org malas exam...org anti exam...Haih T___T

pape pun tahniah la kat anda. *Ape kejadah tetibe je tahniah?? <--ni ciri2 org tak reti nak komen ikut title entri

strawberrycincau said...

keh3.... 31. tengah2 exam perut memulas sbb tahan cirit birit.. keh3,,.

hakeem kira said...

cibai aku penah tertinggal slip exam. gelabah aku tnye no meja . haha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hahaha..memang tension kalau perkara diatas berlaku..

b@w said...

lepas keluar dari dewan exam member-member semua bincang jawapan exam.kene pulak kita salah jawab..haha

Anonymous said...

esok exam dah

iaLh . .

ira said...

gud luck exam! ^^

Adib said...

aku sokong no.14..yg sakit atinya, abis exam hilang terus idea..

The Medical Duo said...

I salu sakit perut tyme jawab exam..gelabah punye pasal :P

http://synergistichatidoktormuda.blogspot.com/

Ninie Boonie said...

terbaek no 1 ngan 8..!! slalu jadi kot..hahaahah..

Anonymous said...

aku exam boleh jawap gan cemerlang dan gemilang... terbaik ah lahanat....

Faiz Tapit said...

kalau gan ni aku taw sape... hahahah

Rozuan Ismail said...

WEYH,SERIUS BIOMETRI NI BUAT AKU TAKUT,KO DAH STUDY LOM NI,MCM X DE MOOD JE..GOOD LUCK WEYH,JUMPA WAKTU EXAM LUSA DGN MUKA CERIA..HAHA

miera azzudin said...

ble masuk dewan je ilmu semua tertinggal kat luar dewan..huhu

Ayeem Jemain said...

bilik dewan sejuk sampai beku otak, tegang puting

Nzyrahun said...

relaaakssss jgn tension hihi

+d.O.Y.A.h+ said...

nmpk bontot juonnnnn

(◕‿◕✿) Sistz Lily said...

Hahaha.. semat la paiz..
Fitrah nak exam..

-TAKDE KAITAN-
aq ske tengok pale kluarge peah ko kt tepi tu bputar2 bile aq pusing2kn mouse keliling dorang..

Pijahh' de-Arr said...

teringin nak exm balik..huhu~

erniemusliana said...

haha. nice! sume mengalami. terutama tgk mmber da abes exam n minx ketas lelebih =.="

vampire's lovex said...

haaaaaa,aku paling menyampah tyme nak stdy la dia nak nyanyi2,pasang lagu kuat2...




erghhh tensyen sial

D' Cako said...

LOL. Memang serabut kalau ade kat salah satu tempat tu!

adeQ Ika said...

kawan yg da siap pas2 kua awal lalu dpn kte then buat2 langgar meja kte sbg isyarat ajak kua skali huhuhu tensi0n3~~

pingu_kecik said...

tensyen kalo sbjek yg kire2, orang sebelah tekan kalkulator bagai nak rak..
woi, ko tkn hape hahh?..
grrr..

gud luck exam!
jgn lupe bwk air mineral..
agk2 taley nk pk tuu, minum air..
kasi caer otak..
keh keh keh..

Dija Subadi. said...

kelam kabut lah dak paiz nih. hahah

mohd Lamka said...

aku pilih no. 18,,
tersalah bawak toyol, bawak langsuir kah3,,,

haqimi zulkefli said...

fuhh.. pengalaman misplaced ic time 2nd day spm. gelabah nk mati,msk xm lmbt.. huhu seb bek dpt a+ for eng n sej. hehe alhamdulillah. :D

Shafiza said...

haha no 1 n no 2 tu same dgn ape yg aku pikirkan n tulis kat entry aku.

yuyu lar said...

S.E.T.U.J.U

ordinary girl said...

hhahaha...memang x ley blah lha...cm dengan apa yg dipikirkan..hohoho

Anonymous said...

salam..wah..first time nih..hehe..
sy pun tgh exam jgk skg..agk tension jgk..

paling tension biler sebelum masuk exam masing2 tunjuk dia pndai hafal tu hafal ni..haha..diam2 sudah..lagi2 bila diorg hafal tajuk yg kite xbaca..gelabah ayam nk check balik nota..huhu..mane msuk beb last2 minit..sabo je la.


-aliya-

Pingu said...

aq lagilah,hari nie exam..sakit perut +cirit birit..adehh,nasib baik msa exam,cooolll dan tenang..agaknye paham time tu tgh jawab soalan kot..hahahha

Qa Afie said...

mintak jauhlah yg no5 tu. x pasai2 dunia rase gulap gulita. hee

fazwani said...

erk....tkt nk komen sbonanya bila bc statement sapa komen boley..... hihihi

tp x pa nk komen jgk....ni pngakuan ikhlas....

KO PUNYA BLOG MMG BEST MNJADI PNGHIBUR DIKALA SERABUT....!!!!!

ApizMabux said...

Haha handset bunyi paling bangang sekali.

~min~ said...

pg hari nk exam tu,,kad matrix ngn slip exam hilang..

NuSaNa NoSa 91 said...

time exam la mata cam panda.. T_T

Chempaka Sari said...

suka no 26, time nk g exam, ade org yang dah nak balik rumah. Huhu...

Ritz said...

suke no 14, 18, 19 mmg kelakar

back to top