Friday, April 15, 2011

Minggu Periksa & Doyah Eksiden



Minggu ni minggu budak-budak UKM periksa... Bebudak kos aku sume dah lepas 3 paper... Ada lagi 7 je tinggal... Ye, kawan-kawan semua, budak-budak sains makanan amek 10 paper sem ni... Kredit hour 27 je... Tapi, aku bukannya nak merungut macam budak-budak yang bajet dia lah paling banyak paper sem ni, dia lah yang kononnya ada killer paper, kos dia lah yang kononnya kos paling susah di muka bumi ni... Kepada yang kuat merungut cam celake tu bawak-bawaklah berpikir pasal orang lain yang lagi susah ye... Jangan nak bajet kau punya kos je yang susah... 

Tapi, dalam minggu periksa ni kosmet kitorang, si Doyah telah mengalami eksiden bersama gokunya, si Apiez... Eksiden dalam UKM jugak masa diorang naik motor... Si Doyah yang paling teruk, mukanya berjahit dan tangannya bengkak sampai nak genggam pen pun tak boleh... Tapi, si Apiez tak teruk sangat... Doyah setakat ni dah terlepas 2 paper... Taktaw bila dia boleh sihat sepenuhnya... 


Harap-harap dia cepat sembuh dan boleh amek periksa semula... Kau orang sume tolong doakan dia cepat sembuh ye... Ni link blog dia, Hai Nama Thaya Doyah...

33 comments:

Anonymous said...

get well soon doyah a.k.a mak kepada tapit dgn ayapan.

missteeha the babling girl said...

to kak doyah : moga cepat sembuh , ambik exam then result bagi gempak ! :P
to owner blog : haha , all the best !
:D

Pijisketch said...

bapak ah.. sian gler

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

huhu..gudluck..banyak gilak paper ko..

aku sem ni 5 je.. =D

ooh..semoga cik doyah cepat sihat.. =)

'sEweL sKeJap' =.='' said...

cik doyah!! copat sembuh keyh...<3
rindu nk bce en3 kamu...

Fina Fento said...

selamat menghadapi exam. selamat sihat jugak buat doyah.

Naddia said...

ingatkan aku sorang pnggil bf aku goku..ade gak orang len ek..


erk..papepon arap member anda cepat sembuh. aminn

Faiz Tapit said...

keh3... byknye goku yek

umUMRA said...

waktu exam mmg kena berhati2..tp kita ak tawukn benda da nak jadi..
to all yg ada exam..gud luck..^_^

yuyu lar said...

doyah,cepat la sembuh..


paiz,cepat la abes exam..

Ayeem Jemain said...

adeh timing tak best. first time aku tgk ko seriyes?

Faiz Tapit said...

umra: tu la psal... malang x berbau... kalau berbau mesti tak pernah ade eksiden kan... eheh

yuyu: thanx2... eheh... harap die sembuh cepat la

ayeem: ahahah... aku mmg serius ah... slalu serius mcm blog serius

Nulia said...

uuu~~~tumpang simpati ..semoga diorang cepat sembuh ya ..^_^

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

wehh, aku baru tahu. huuu.. hrp doyah okey..

DeE YaNa said...

oyah!~wa sayang lu lebih dri apiz..kurang dr hakim!!.ngaaaa:D...sihat cepat22 yerr:D

Tasha said...

patut lme x nmpk dia update,semoga dia cpt sembuh,btw sila tabah dgn paper smpi 10 tu!all da best!

hakeem kira said...

haih . dugaan tu . sabar je la . get well soon

freakinfreak said...

wa..byknya paper ==''

Anis izyan Abd Rahman said...

semoga doyah cepat2 sembuh n gud luck !!!

lisa said...

kesian. hope dia cepat sembuh :)

strawberrycincau said...

kpd faiz tapit : gud luck exam...=)
kpd doyah : get well soon.. amin...=)

kata kila said...

doyah semoga cepat sembuh ye

+d.O.Y.A.h+ said...

tenkiu semua <3

ashraf said...

oh ibu~

Anonymous said...

aku nak kak doyah sihat cepat, supaya dapat control anak anak dia si tapit dgn ayap ni :)

aku doakan kak doyah cepat sihat. aku pun tgh peksa. doakan aku jugak taw:D

one-ney_91 said...

kak doyah.sy doakan kak doyah sihat cpat..gudluck korg tuk final exam!sy pon da nk final ni..=)

InTerNa said...

to cik doyah, semoga cepat sembuh ye..
to incik tapit, double gudluck in final sbb paper ko 2x ganda paper aku.. :P

wish me luck too, next week exam..

InTerNa said...

to cik doyah, semoga cepat sembuh ye..
to incik tapit, double gudluck in final sbb paper ko 2x ganda paper aku.. :P

wish me luck too, next week exam..

InTerNa said...

semoga cepat sembuh cik doyah..
double gudluck in exam to incik tapit..

fasha said...

mak oi !

10 subjek macam spm dah ha

Panglima Arep said...

doyah!!!!... kau mcm mane? ok x tu? aduh.. cemane bole eksiden ni...
xpe2... get well soon ea.... :)

ariph™ said...

doyah, cepat la sembuh!

haqimi zulkefli said...

huhuk good luck lah pakcik tapit. :')
to makcik doyah: get well soon. nt mungkin boleh mek xm len kali kot.. huhu -_-'

back to top