Saturday, April 16, 2011

Video Paling Legend



Ni lah video paling epik masa zaman sekolah dulu... Tiap pagi sebelum pergi kelas mesti pasang lagu ni... Keh3... Ce dengar, ce dengar...

17 comments:

Ayeem Jemain said...

aku pernah dgr lagu ni. tp bukan video ni. LUPA! kartun ni cam yg katak alien tu je. lupa nama anime tu

cik jelly chan said...

haha...sweet gilak..

Gen Fujita said...

Kuroneko No Tango, based on sebuah lagu kanak-kanak dari Itali yang bertajuk Volevo un Gatto Nero. Boleh tahan juga populariti lagu tu hingga boleh sampai ke Jepun.

Faiz Tapit said...

heheh,.. bru jumpe video die aritu...

Anonymous said...

keroro gunso ! :DD

yuyu lar said...

haha..comel ngat aih...nyiooonnnnggg tu part pling best..hahahaha..lawak paiz.

Nia Ridzwan said...

keroro~
tango tango. pernah tengok jugak kat tv :D

the GirL said...

hahaha.. keroro gunso... kapten keroro!!! hahaha...

the GirL said...

aku dh wat entry pasal lagu ni!!! hahaha..
http://girlandsandal.blogspot.com/2011/04/kuro-neko-no-tango.html

Az-Zahra Fauzee said...

haha~
lagu ni mmg bes...
cite pon bes..

Faiz Tapit said...

haha.. taw takpe... music die superb

umUMRA said...

adoiii..lagu nih selalu dengar..skang pon..sbb rumet wat lagu nih ringtone fon dia..hahaha

Azlin Awatif said...

suke gile lagu uh . haha :D
entry alin bt pasei blog ni . hee :P
azlinamir.blogspot.com

Why Farouk said...

aku tgh bygkan sorg budak gemok spt default pic pais tapit sdg mnari gelek2 bontot smbil nyanyi lgu ni..
=_=
(sgt menyedehkan..)

Why Farouk said...

aku tgh bygkan sorg budak gemok spt default pic pais tapit sdg mnari gelek2 bontot smbil nyanyi lgu ni..
=_=
(sgt menyedehkan..)

wawa^^ said...

heh,lagu ni lagu feveret abang. rasa macam nak baling je tepon die sbb asyik ulang2 je lagu ni. tapi lagu ni cute.

Anonymous said...

KERORO my love,hakhak!! aku minat gile katun nih!!

back to top