Thursday, April 7, 2011

Samad & Henset BlackBeraknya





 Keesokannya...

 Esoknya lagi...





 Akibat terlalu kecewa, Samad pun mengambil jalan mudah...

Aku rasa mesti ramai yang pernah rasa camni kan... Asal baru beli pape barang je kompem ramai yang cakap itu cakap ini... Seriousshit punya sakit hati... Grrr!!

47 comments:

izzati shamshuddin said...

like. hahaha

sabo je le, ooi.... =P

Ayeem Jemain said...

haha nama aku ada. tak baik tau. aku tak suka kondem2 org. aku suka kondom pompan je.

freakinfreak said...

cian samad XD
jgn g kb mall..gi la klcc pulak

_aLiaHwaFa_ said...

black berak? HAHAHAHA

Tasha said...

btl,org ske condem...huuuu

ashraf said...

syukurlah nak kau masih punya laptop.huuuuu

Faiz Tapit said...

mahal taw blackberak ni... keh3

.:padie_eyla:. said...

dah masuk paper lom nie.? tak sabo nak bace.! haha

+d.O.Y.A.h+ said...

budak2 skulah pun dah pakai bleberak. uhmmm

anies anessa said...

errr...aku jnis xbyk komen..hehehe

Hansyirah Takezur said...

wohoo..

kb mall?

tiba2 je kelantan jadi plihan ko?

adeii..=='

samad, jgn bunuh diri....

misz sheyla said...

hahahhahaa...sian si samad....pompuan jarang kot kene kondem gini...biase dorang diam je...dlm ati "eh....aku kene beli yang lagi up pada ko"

nik lan nik mat said...

penangan KB mall....huahuahua

br aku nk buat entri psl berak..

O'gosh said...

lantak diorang la.....jangan mudah terpengaruh..

pingu_kecik said...

samad g kb mall sebab nak tukar nset baru yang lagi canggih..

think +ve..ngee..

Rafi Nilhan said...

adoi.. kb mall gak la jadi last resort.. hahaa

myamyza said...

hahaha..bace tajuk je bersepai air lam mulut..bleberak..cancellla nak beli..nati kene condem gak..muahaha

danny said...

xpnah lak aku kondem org.. slalunya teruja ag ader ar.. mcm batak skit.. nk bli x mampu.. hehe!!

Fina Fento said...

haha. selalu camtu.

aQi + GenGkey said...

giagiagia..
banyak2 tempat KB Mall gak die pilih..
samad2..:D

strawberrycincau said...

huuu.. betul2.. dulu mse mula2 beli anset sony cikai saye uhh.. nsebku same sperti samad.. ade yg kate.. eh..asal x bli model lain.. model tuh lame dh laa.. skrng ley dpt lagi murah dri yg ko beli..uhh!! seriouslyyy demmmm!! keh3...

hakeem kira said...

nokia 3310 aku lg power la

Rafidah Bakri said...

welcome to kelantan, Samad!! hahaha

♥ra_gegirl.♥ said...

BARU NAK MERASA black berak tu .. HAHHAHAHA..
cool-cool

storyfromme said...

ha3.sedih giler kena kondem.

syeRAWRR bieber said...

memang! benci betul! grrr













entry baru > http://syeraloveyou.blogspot.com/2011/04/nekad.html

yuyu lar said...

paiz..


nak gi KB mall jgk bleh??blacberry pon xde,apetah lg blackcerak..sedih taw..sob sob sob

Encik Amie said...

hahaha..setail dowh..

Anonymous said...

kenapa samad lah setan...?

Faiz Tapit said...

yuyu: jom pegi esok. ngeh3

amie: keh3. trimas

anon: sebab samad suke paw rokok org. kah2

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

wah. pernah KENA dan baru KENA! mencik gua! hahaha

Anonymous said...

wei haram... jelas gile ah ko dekat yuyu tu... hahahahaha

hai yuyu....

samad tu PAK CIK AKU LAH HARAM.... hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahaha

Faiz Tapit said...

hahaha... bengong...
kem salam la kt samad tu

e~car182 said...

nak baca nak baca nak baca! SILAP! nak tgk katun tp broadband lmbat!! huagh!!

vampire's lovex said...

aku tahu..aku tahu...lelaki memg suke kondem hnphone mmbe...chiiiiaaa,x cool langsong ! kah3

ENCIK TIKUS said...

mane name aku ? mahai betei

dakpipimerah said...

sy pakai blueberry csl je waakk,, hahaha,, multi function,, bnyk gak kondem knp x veli blackberry,, huu,, sedey gak,,tp bia jelah,, aku punye henset,, aku yg gune,,bukan diorg,,har3

BeaN MorENo said...

penyudah dia agak tak boleh blah ke KB Mall jugak dia pergi haha

Faiz Tapit said...

keh3... besela tu... kb mall tgh up skang nih

Liyana Lunia. said...

MOOOOOOOOOOOOOOOOo *lembu jiran kite mengaum !

Faiz Tapit said...

owh... akok perompak bank ye... keh3

anamizu said...

AYEEM jemain punya komen xleh belahh!!! hahahaha~

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..kenapa harus kb mall...

xazryx said...

tau xpe .ade je songeh2 camtu .

hans said...

hahahaha
biasalah tu
kalau hari nih keluar hari nih juga baru kita beli orang mesti tak kata apa2...
alah...janji dapat beli n guna
hehehehe

P/S : Kepada Blogger - Blogger Sekalian...Saya Nak Minta Tolong Jawab Online Survey Nih... (^_^)Y

hiro said...

aummm..

fyna said...

hehehe...btol2...slalu gak dpt situasi mcm tue..
;)

back to top