Wednesday, April 6, 2011

Contest Design T-Shirt KakiBlogger



Ni entri nak promote kengkawan ye... Sape-sape yang belum taw pasal ni, meh aku nak cecite... KakiBlogger ada buat satu contest design baju... Hadiah memang masyuk beb... Design baju je boleh holiday kat Langkawi... Tapi, aku sendiri pun tak join... Paseipa? Sebab aku ni memang loser bab-bab design ni... Tengoklah header blog aku tu... Sape kata cantik memang aku sayang sendat-sendatlah... Macam Pasha Sendat... Keh2... 



Berikut adalah butir-butirnya:

* Hadiah : Percutian di Langkawi (2 Hari 1 Malam) Untuk 2 Orang. (Tidak Termasuk Pengangkutan Ke Langkawi)

* Durasi contest : 5 April 2011 sehingga 23 May 2011
* Tarikh umum pemenang : 1 JUN 2011

Pemenang dipilih berdasarkan 50% jumlah like tertinggi dan 50% dari admin-admin KakiBLOGGER sendiri.



Belum terlambat untuk join ye... Sape yang tengah takde keje tu bolehlah join... Nak lagi lanjut, tengok kat blog official KakiBlogger...


Dalam banyak-banyak design, aku suka si Panglima Arep punya... Mai tengok dan like design beliau ye... Semat-semat beb... Aku takde design sendiri so, promote design orang je boleh lah... Ngeh3... Jangan risau, ni bukannya suruh like untuk Pencarian Jejaka Sweet & Gadis Bertudung taw... Itu bullshit! Takde life punya orang... Keh3... 


P/s: Jangan lupa mengelike okeh

11 comments:

adrinaqamarina said...

langkawi best untuk penduduk yang jauh dari langkawi tapi bagi penduduk yang dekat dengan tempat tersebut, macam tak berapa. thehe.

tapi dah orang kasi hadiah free, masuk je laa

eh3 header lwa :PP

Nulia said...

nguuuu....contest yang menarik dgn hadiah yg menarik .... wah3 !!!!
tapi , saya pun lemah juga bab design ni ...nak pegi like jelah ....lalalala

yuyu lar said...

ala..rase nk join je pencarian lelaki sweet n perempuan bertudung tuh..yg tu buat ittew pemes la..klo buat baju ni tak pemes..x syok lerrr...keh3

Faiz Tapit said...

adrina: owh. ni syg sendat2 nih. keh2

nulia: haa... bagus2. like jelah mampu. eheh

yuyu: takpe2, org comey2 takyah join mende cmtu nk pemes. keh2

ashraf said...

aku ingat nak join.tapi laptop~

Faiz Tapit said...

hahah... pinjam jela... kalau menang boley kite pegi due org... weee

Panglima Arep said...

haha.. thx ea tapit....
perghh... klu aku menang la kan,
aku nk tgk time blogger2 wt gathering, sume pakai baju yg aku design.. samok beb.. hehe..
nnti ko jgn lupe order satu...
x pon dua... tiga pon bole tau...

Faiz Tapit said...

keh2... welkam2

najwa mohd nasir said...

aku pon tak reti design2 baju ni =='
pe kata hang try contest ak ni ;(

http://brownkappo.blogspot.com/2011/04/wordsearch-madness-contest.html

thank you

Amiey White said...

wowowowowowowowowowowowo


like ramai3 , terima kasih promote contest faiz :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..aku failed bab2 reka cipta ni..sebab dulu cikgu suruh amek bio..

back to top