Wednesday, April 13, 2011

Perangai Aku





1. Aku suka mandi kat bilik air yang sama... Lantaklah bilik air yang lain tengah kosong, aku akan tunggu jugak bilik air peberet aku... Lagi satu, aku suka cabut kepala shower... 


2. Suka gosok gigi tengok cermin... Kalau takde cermin takde feel... 


3. Suka update blog pepagi buta... Tapi, tak pernah taw nape pagi tu buta... 


4. Bila takleh tidow, aku akan masak megi... Bekas megi pulak aku akan basuh tiap kali nak masak lagi... 


5. Cukup menyampah dengan Raja Azura...


6. Lagi suka main pesbuk dari buat assignment...


7. Kalau rasa nak mendengki kat kedai mamak, aku akan order pelik-pelik... Contoh, order milo ais tapi ais tu letak dalam jumlah nombor genap atau ganjil... 


8. Suka tengok awek-awek makan askrem...


9. Teringin nak power main gitar tapi sampai sekarang main lagu hepi besday pun tak lepas... 


10. Sukakan karipap...


11. Tak pernah pakai pencuci muka...


12. Suka pakai seluar Hawaii dalam bilik...


13. Bila boring, aku suka melalak lagu Pejal Tahir sorang-sorang...


14. Lepas basuh tangan, aku suka lap kat baju orang...


15. Benci budak bajet hot padahal muka macam rektum anjing...


16. Sangat benci math tapi suka biologi bab reproduction...


17. Suka kumpul hanger...


18. Suka pedajal budak-budak kecik...


19. Menyampah ngan budak bodoh yang create page bangang-bangang kat pesbuk...


20. Seorang yang penyayang dan sukakan kucing...

62 comments:

no_answer said...

haha .

best gak wat entri mcm tuh kan ?? haha :D

NurAfizahMazlan said...

pagi bute tu bute sebab kite susah nak nampak walaupun dh 'pagi' hahahahaha

yuyu lar said...

ehem ehem...

eszol raar said...

ada aku kesah?

fyezah hasbullah said...

HAHA... sangat tak bleh blah yang no 16 tuh .. HAHA

eton said...

berjawa sygkan kucing rupanya... hehehe

adrinaqamarina said...

1) sama juga! tapi mandi juga kalau tersedak sangat. tapi tak feel sangat lah.

2) tak suka tengok cermin time gosok gigi sebab mata separa terbuka dan tertutup, nanti nampak benda lain. hehe

3) sama juga! sebab free kot time3 macam tu

4) err pass

5) takde perasaan pon kat raja azura


6) tak penah ada esaimen, fb pon deactivate. :P

7) dengki kat kedai mamak ialah, order makan pastu time nak bayar suruh mamak minta duit kat abah sebab opis abah atas kedai mamak.

8) suka makan eskrem!


9) meh aku ajar ko main gitar meh.

10) suka popia lagi daripada karipap. karipap sec place la selepas popia


11) pakai pencuci muka pun sejak kat egypt sebab environment sini tak macam msia


12) tak penah ada seluar hawaii.


13) bila boring, aku komen panjang3 macam ni :P


14) sama! haha. tapi kat luar tak buat la macam tu.


15) err err err. tak suka geng dengan budak hot sebab nanti tebakar sekali!


16) suka dua3!


17) err suka patahkan hanger.


18) sama juga! T__T


19) nak cakap sama juga lah

20) err no komen.


*gigih betul aku type pepanjang.

tahniah sebab blog ko pertama kali aku komen dengan bersungguh-sungguh.

♥ tiah ♥ said...

no 4!
hahahaahahaha!

freakinfreak said...

i suka yg last : kucing!

syazmie hamzah said...

haha~
kite lebeh kurang

nemo~ said...

Laugh out loud.. kah3!

ApizMabux said...

Suka tengok blue? HAHA

alexa yussida said...

15.penah tgk ke rectum anjing?kekeke :)

ieka darlink said...

eh kita banyak persamaan lah. aku dapat rase ko jodoh aku ni. guahahaha

Nulia said...

owh ~~~ minat biologi er ???
kalau camtu mesti kena minat bab inheritance and variance ..bab nak tahu anak comey ke tak , tinggi mane , rendah mana , kurus mana , perangai camne ..dan blablabla......

hihihi.... ^_^

ashraf said...

dasar konek lembu. haha

tapi aku suke no 6. ntah aku tak bace poin die ape. lupe plop

Faiz Tapit said...

cilakak.. hahaha

nik lan nik mat said...

ko suke g kedai mamak eh?
die pakai pelaris wei..
die kencing dlm air ko..

fasha said...

tang n0.16 tu, memang terbaekkk lah!

mohd Lamka said...

ko x tulis lagi satu, buat panggilan palsu kat bilek air hahaha

SoLy SoLicious said...

terbaek la!!!
thumbs Up ^^

-telordibasuh- said...

hahaa laen benor perangai ko...

~~suke tgk awek makan aiskrim
~~suke makan karipap???


ooo dammm dalam maksud die tu hahahhahaaa

asmaqhusna said...

seorang yg penyayang??? sayang kat kucing je kot...tp x sayang kat budak....teringat masa ko layan adam yg nakal tu...hahaaaa~

cikpia said...

ala.... tak sehati sejiwa la plak. aku takut kucing!!!!

Mr.NS said...

jantan makn eskrem ko xska tgk?kahkahkah

nurul lalala said...

yg no 20 tu--> auwwwwwwwwwww

nor ramizah ramlan. said...

penyayang ark. ahahak :D

Anonymous said...

beb. asl tk suke math?? sme ngn aku kot. dah la aku course aku kne blja math smpai math 3. haishhhhhhhhhh

Rozuan Ismail said...

yang no 20 tu betul ke penyayang..haha.. samalah kita,aku kat kajai ni pon ada feveret toilet n shower.

myamyza said...

yang tang sukekan kucing tu sm ngan haku
tak caye??

jom ziarah blog aku
http://mummymyza.blogspot.com/

atiqa :) said...

wahh , banyak yg serupa nii :')

kita memang ditakdirkan bersamaaaaa , sehati serta sejiwaaa .... lalalalal ~

hahahahahah :D

Faiz Tapit said...

wow... jodoh ke ni... hahaha

airazulaikha said...

oke comel nya... hehhe

aisha said...

no 1 sama! tapi aku bukan top blogga nak cabut kepala shower. heheh

Faiz Tapit said...

alorhh.. cabut jela. heheh

Ayeem Jemain said...

suka kompol hanger? ape ke pelik. aku suka kompol boxer laki. aww

Faiz Tapit said...

ahh.. ko mmg gay sial.. hahaha

strawberrycincau said...

same yg no. 16... kah3..
tapi, skrang ambek major math.... keh3...;p

ashikinharon said...

kata penyayang ? kenapa pedajal budak2 kecik , isk3 .

'sEweL sKeJap' =.='' said...

faiz tapit ko mmg de perasaan kat haiwan jer ke?
bdk2 ko bwat dajal plak...

Faiz Tapit said...

errrr... no komen... keh3

buDAK keCIK said...

sape yg xsuka bab reproduction??

ce cite. ce cite.

Tasha said...

nak tambah~ haha,anda jujur

Faiz Tapit said...

yes, sy mmg jujur... keh3

Sofeafaudzi.photography said...

u ni faiz ade2 je la... lawak x habis2. hihihi ;)

AKMA said...

wakakak.. aku pun suka wat yang no tuh tapi aku rasa nak gigit2 ja sapa yang cabut kepala shiwer tu. burok ahh nanti bilik mandi feveret aku tuh.

ika honey bunny said...

aauwwk auwkkk yang last sekali tu sumpah aku rase cam nak pengsan bace

hiro said...

euwwwww...

hidayahjamal said...

aku suka yg last je, lama xsinggh sini . hi faiz tapit

wath said...

kucing? kucing tu name lembu ko ke?

e~car182 said...

waddahel lah no.8 ko tu!!hahaha

umUMRA said...

adeii..haha...suka kumpul hanger??bes ke??

PuPeL said...

pupel pandai buat karipap.. hehe

mr croc said...

hahaha....aku tau ko paiz..

kat skola dlu dlm loker penuh hanger.,.asal ade hanger sngkut je ko rembat..da la katil aku bwh ko..aku ase ade gak hanger aku ko rembat...
haha...

Suara Tersekat !!! said...

kau mmg giler.. aku tau pasal ape stiap kalai nk masak meggie baru kau basuh bekas...

sebb nk bagi bau meggi tu melekatkan?? so bile masak maggie... nnty btambahlah aromanye.. haha

suke tgok awek makan aiskrim.. pasal ape??? sb dorg comot.. pastu suke jelir lidah dan jilat2 ea????


kah3...

bedpet said...

kite mempunyai kesukaan yg sama.



agak2 bila kita boleh kapel ?
hahahahaha :D

Faiz Tapit said...

emm... jap lagi ye
hahahah

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..part last tu paling sweet..ada gak yang baiknya..

perggh..suka reproduction jer..haha

~syue~ said...

yg last tu mulia je baca, tp kat atas2? hadoyy hehe

err, pe mksud kt ats box komen ni ? pejam mata ~

vampire's lovex said...

motif ???? ahaha

NuR 'aQiLaH said...

yg no 8 tu terbaiks!
mesti lu bayang membayang kan? kehkeh

Nazatul Asyikin said...

belog kau buat aku happy :)

back to top