Friday, April 1, 2011

Typical Malaysian






















35 comments:

rj Etika said...

hahahaha. naseb baek tak penah buat camtu lagi. nak try la lepasni. mane tau boleh jadik gadis youtube sebab byk letak video eksiden. XD

vampire's lovex said...

pehhhh bagus betol orang malaysia....


tengok je,yeahhhh! lol.

hakeem kira said...

lol . aku tiap2 hari standby je kat zakba ni . kot2 ada budak tejun lg. nak rakam gak .

yuyu lar said...

sadis2...tak beragak kan???caner klu yg xcident tu dia?dia dlm kubur tp yg idop ni duk crita psal dia ..

paham2..

ngeh3..

sob sob sob...meleleh hingus..

mR.sYaH said...

tak pernah alami situasi mcm ni.. tp tulh first skali kena buat telefon ambulans r.. apa motif rakam..

SoLy SoLicious said...

menarik..
kalau org xpham jugak dgn karya d atas,
mmg org 2 xskolah la..
dh tahu org excden, sptutnye kol la ambulan cpat2..
ni sebuk maen rakam2..
haissshh.. ape dah jadi~

P/s : bnyak membebel lak..heee..sorry tuan tanah

Naddia said...

aku cukup pntang sebenarnye dgn org yg dok rakam2 org2 eksiden nie...lg2 kalo yg eksiden tuh mati..kalo baju terkoyak, nmpak aurat, slambe je rakam, amek gambo pahtu share dgn org len..buduh..cube kalo yg mati tuh family die. marah tak??!

huh..garang gak aku nie ek

DOVE... said...

mula-mula,
saya gelak bila tgk gelagat gmbar yg awal2.


di pengakhiran,
sy senyap,speechless jap.

sayu pulak,
pastu mcm geram mengenangkan gelagat org-org yg dlm gmbar awal-awal tu.
cis!

Ayeem Jemain said...

orang malaysia ni busy body lebih, tolong taknak

Aqillah Majid =) said...

tak boleh blah! ;D

H A N S said...

itula mentaliti org msia..sebok tgk eksiden yg muler2 xla jem sgt, last2 giler2 jem sbb nk tgk jer..bkn tlg pon!!

ApizMabux said...

mantap bai

Naqib Mohamad said...

nak masuk youtube dulu sebelum tolong. tolong tu jauh sekali....

+d.O.Y.A.h+ said...

sobss sobss sobss

O'gosh said...

yep..truly malaysian is truly asian...*tetiba..

detkbell said...

kesimpulannya sediakan kamera LOL

airaniez wirdani said...

bnda2 camnila buat nyawa makin ssh nak dselamatkan..bkn nak bg jalan kat *ambulans* bila dah ada accident camtu..uiks..
p/s:comel lukisan tu..pakai paint pun leh ye..hoho

budak kacamata said...

nie la org kiter..haha
ak nk komen lbey2 pon, xtw nk ckp pe..kalo ckp mengarut cm ko ak pndai la..haha

saya budak baik..:) said...

mmg realitinye org kite..

saya budak baik..:) said...

mmg realitinye org kite..

dakpipimerah said...

manusia mmg begitu,, klu dwit syiling jatuh,, bukan nye tolong kutip bg kat owner company balek,, ini tak, msuk poket sendiri,, refer excident lori ke ape ntah yang syiling tu,,

mcm kes ni,, guna kepentingan lain utk diri sendiri...

mohd Lamka said...

pergh seriyes betol dowh!!!

lavender harum wangi said...

aku ada tgk satu video eksiden. kesian doh org tu, dia ayik ckp, tolong tolong. tapi org sibuk dok rakam. lama kot video tu, ambulans tak dtg2~

adrinaqamarina said...

setuju!

orang yang nak tengok lagi ramai dari yang nak tolong.

er ni buat entry pasal ni, memang ada jadi betul ke pada ko?

azliah mohamed said...

prihatin sungguh rakyat msia skang kan..huhu...nasib baik aku jenis yg penting diri sendri a.k.a x prihatin.

nabilah said...

haha..lawak toi...

•ѕуựнαđα• said...

nice. hahahah

shada wentz said...

betoiii gila! :(

ashraf said...

jiniyes beb

bedpet said...

hahaha. kejam betul org malaysia.

pingu_kecik said...

terbaikkkk!

jalan jem selalunya sebab ramai yang berhenti tengok bukan sebab nak menolong.
alasan, takot kotor kereta..sigh.

RastaMat said...

time ni mat2 rempit, mat ganja dan mat2 rosak yang laen sahaja sanggup untuk menolong mangsa..
percayalah..

Hatim said...

hahahahaaa........

matilah kau said...

sumpah style gile lukisan ko...lepas nih jatuh merudum la gambar monalisa...

Faiz Tapit said...

alah... ape barang mona lisa...
hahaha

back to top