Tuesday, April 19, 2011

Harta Apa Yang Kita Kejar?












52 comments:

Rozuan Ismail said...

si Lisa surihani tuh nak letak mana?kenapa tak mention tak kan dah merajuk kot dek exam susah..huhu

+d.O.Y.A.h+ said...

macam2 mitok ko aboh. sian aboh
:P

wawa^^ said...

lawa lukisan.....

peGuaM_BiSaYa said...

aboh,,nak pak we baru aboh!

aboh: nak spesis mana?

Fazil Hamid said...

mmg lawak..tp yg penting...sgt bermakna...tabik spring..

Ayeem Jemain said...

aku nak duit sbb nak kawen je. bukan nak apa. -.-

...:i'm ezza haniza:.... said...

comellllllllllll...ahahahahaa

yuyu lar said...

abohhh!!nok kawang ngan paiz lah..aset tu aset...ngeh ngeh ngeh

NuruL aTikah said...

aik.tetibe ade pic lisa ?
nak iphone 5 keping !

Mohd Hafiz said...

yg part mntk mntk tuh kelakar gile !

nik lan nik mat said...

aku igt ko nak cite pasal men kejar2..hahaha

buDAK keCIK said...

nk jgk selit lisa dia!!

kahkah

cik_paan said...

baru la nampak entry unsur keinsafan dari ko

-telordibasuh- said...

paiz aku nak ade aboh macam aboh kau laaa..ce tnye aboh ko die nak amik ank angkat x hahahaa

Faiz Tapit said...

hahah... nti aku tnye ea

zacky ~786~ said...

hahaa.~ :P

nazalya said...

bez.. and bermakna.. hehe..

NURUL NADIAH MAMAT said...

harta tak bawak ke mana pon.... :)

eastzatul hidayah said...

hahaha..bila dh scroll smpi bwh bru perasan kenapa ada garis tepi2 tu..style la bro..:D

nurhasyimah said...

salam kenal...klako sunggoh ka ni ye...heheheh...

strawberrycincau said...

entri nih sangat serius! haha.. guwa suke.. ngeh3... aboh sape lah camtu tuh... ngeh3...;p

cuna_cuni said...

Lisa Surihani+ Caprice??
cmane ni??

shereena said...

lukisan comey..h0h0h0

Eyra. said...

Kaya nyaaa aboh awok.

Ateynmohd said...

wahhhhh . lisa surihani tak tinggal yee ? hehe

ParkAir said...

Sape2 rasa susah ati bleh tgk gambor orang somalia, ada satu tu minum dari dubur lembu!!

eton said...

hai lisanya x tertinggal.. hehehe

encHIx laNDax said...

huhuk~siak jerk kan~ tapi tulah..duit tak menjamin kebahagiaan..tapi ada duit,hati bahagia =)

shada wentz said...

best! best! sifu! ;p

Rozuan Ismail said...

patut ler trafik aku naik mendadak2..ko yg promote,,haha

qilanisa said...

sengal gilee~~

Ayien Zulkifli said...

betul betul. harta dunia tak bawak kemana pun. i loikeee ;)

Miz Novexx said...

pergh!!! dah exam masih kuat berimaginasi yer??? bhahahahah :P

.:padie_eyla:. said...

haha. untung oh ado abohh mcam tuh. hahak!

Abang Zam said...

aku nak duit nak buat senggama ngan gadis je..bukan apa pun

*troll AyeemAyam

za petrelli said...

sape tak nak jadik kaye. huhu..

nuffnang mmg keduk. keh3

freakinfreak said...

xde gambar kucing pon

hakeem kira said...

1st time ko nampak insaf hahahaha

Wanie a.k.a Wafau said...

comel la aboh ni !haha

nadia natasya said...

hahahahahahaha :DD

Silent said...

aku nak bapak camtu
exchange boleh?

missteeha the babling girl said...

haha , how sweet .... >_<

wath said...

klau aku nk mintak kat aboh ko wit nk g new york skin solution n london weight management bole?

siti khadijah said...

.hahahaha.bagus.da insaf.XD

AkuMuzikFilem said...

aku sedar, terlalu dambakan material, wat nikmat hidup kurang

Hansyirah Takezur said...

haha
asal tak wat lisa tu pon org lidi
nk tgk.. ekeke..

me aS minE said...

aboh..abe paiz da insoff...huhu

♥sophie♥ said...

hahahaha,, bagus bagus :D

menu said...

aboh...nak trafic byk skit boleh...

ika honey bunny said...

nak nanges pulak aku rase bace entri ni. huwaaaaa.... duit yang melimpah ruah macam air tu tak jamin kebahagiaan yang sebenar. sirius, kalau anak orang kaya ni manje, and kurang faham atau hargai value hidup 'susah payah' yang sebenar, berbanding anak orang yang kurang nasib baik.

erti kepuasan tu bila bersusah2 dulu pastu berjaya dikemudian tu sangat sangat sangat best sebenarnya. eceh macam sinopsis cite 'pursuit of happiness' pulak.

adrinaqamarina said...

betul. duit banyak pon tak jamin kita bahagia.

asal kita gembira dengan apa yang kita buat dan tak salah, deep inside, kita pasti gembira.

kalau ko datang sini, budak3 kecik kejar minta makanan, terasa bersyukurnya kita boleh makan pakai belajar. tak ada kena mengemis macam tu.

hehe.

even rumah tak ada la banglo mana pon~

*lap air mata*

haqimi zulkefli said...

smart syiall entry ko.
mungkin boleh ajar aku ko lukis 2 cmne. :)

back to top