Monday, April 11, 2011

Special Entry For Keyboard Warriors!



Tadi baru aku baca blog Maria Elena... Hari tu aku ada baca blog Yuyu Zulaikha... Dan seperti yang memang boleh dijangka sebagai orang yang femes, mesti ada haters yang tersendiri... Haters yang hanya mampu memaki hamun dengan samaran 'Anonymous' atau nama lainnya, manusia yang pandai bukak internet tapi tak pandai reveal diri sendiri... Ye, pengecut, memang pengecut... 

Jujur aku cakap, aku memang menyampah gila ngan makhluk camtu... Maki orang kemain, macam ganas sangat... In the end, apa jadi? 
JUST A FUCKING RETARD KEYBOARD WARRIOR! 
Hanya jadi manusia yang kononnya ganas, tapi ganas depan laptop... Bila jumpa depan-depan, mulalah hilang konek, kecut telor, sperma lari ke Siam...


Sebenarnya, aku pun pernah kena serang ngan anon jugak... Baca entri yang ni ye, Anon Carik Pasal... Mengikut kata encik anon tersebut, jangan sampai aku jumpa ko, letop ko nanti! Aku baca tergelak-gelak... Mana ntah dia nak carik bom kasi aku letup? Ke beliau nak letupkan aku guna mancis? Ke guna mercun bawang? Ke guna pam basikal?  Eheh, pandai buat lawak rupanya orang-orang camni... 

Bagi aku, orang-orang yang setakat berani jadi anon ni, sebenarnya memang kurang kasih sayang... Mungkin dia ada blog tapi takde orang pun nak baca blog dia... Dia perlukan perhatian orang ramai untuk teruskan hidup... Kalau tak cukup perhatian, boleh kena kanser kot... Takpun sifilis... Boleh jadi jugak dia ni memang jenis yang bangang semula jadi atau kena demam panas masa kecik-kecik... Kesian bukan? 

Stop being a douchebag, dawg!

Bagi aku lah, kita hidup ni memang takkan boleh nak puaskan hati semua orang... Kalau puaskan nafsu tu jangan tanyalah... Tapi, aku nak ucapkan terima kasih kat anon-anon yang baik... Ramai je anon baik-baik yang baca blog aku ni... Kepada yang rajin komen tu, terima kasih ye... Mana yang sempat aku reply komen tu, aku akan reply... Janganlah expect aku ngadap laptop 24 jam sehari... Hidup kat dunia realiti lagi penting taw tak... Sebab apa? 

Sebab aku ni pun manusia biasa, sama macam kau orang jugak

44 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

mak sedang menyamar jadi anon

anon : hai paiz. jangan kepit sangatlah.

wahkakak

Malek Ku said...

besepah org cegitu...bosan doh..aku anggap dia budak2 yg bodoh penakut xd kote

Nisa Salle's said...

dorang pandai lepaskan geram depan keyboard jer.

KEEEEYYYPADDDD locked!

Budak Chomot said...

Sep sep.
Menyampah gile dengan manusia2 macam ni.

Muhamad Zaki Zafir said...

bagi aku org tu pun ltk gmbr muka besar2, ape slhnye.lainlah kalau dia ltk gmbr b*gel besar2, nk bising xpelah.

tp aku rase die x bising klu ltk gmbr tu.die snyp je.suke.

fathiah said...

hahahaaa... tue la psl.. sape suh jd femes.... kan dah jumpe bnyk Anon...

tgk mcm aku nie, relek je...
Anon pon xde idea nk fire camne....

peranan Anon nie penting tau!!
tanpe Anon, xmeriah la suasana wakaka...

Rafi Nilhan said...

sidak anon memang ca pantek.. aku dah siap buat entri pantun utk diorang nih.. hahaa

wath said...

anon itu mesti musuh ketat kat dunia sebenar yang cemburu buta. hahahahhaha

eszol raar said...

gua keyboard samurai,so gua x terase

naem said...

orite style. anon mmg sucks kan. HAHAH

Mohd Hafiz said...

cakap lebih jeh diorang tuh ! betol tak faiz ?

Faiz Tapit said...

yup, tu je yg depa taw... mende len xtw... kah3

MENU said...

rajin tul la ko ni...tp entri ko mmg terBAEKKK

meh share info kat blog aku juga yaaa..

http://apemnuhariini.blogspot.com

Anonymous said...

ak da khatam bce belok ko tp notes fizik ak xkhatam2 lg,heran ak..pdhal sok ak exam fizik bkn exam blog aku bukan blog bapak kau!

Naddia said...

oi

ko gemok

bulat

busuk

alamak..lupe pakai anon!

haha

nik lan nik mat said...

aku nak buat entri pasal haters jgk la...nnt ko baca blog aku...hahaha

nignagger said...

betul bro!
aku pun tak suke anon!

Anonymous said...

sebenarnya saya suka awak tapi....ngeh3..

Faiz Tapit said...

alorhh... schuweet nye.... ngeh3

JuanYuan said...

setuju..anon jahat mmg pengecut..dasr takde kote..huh!

Jebat Malaya said...

x de button tweet.. aku nak twit...

Faiz Tapit said...

sori, baru letak ni. heheh

Jebat Malaya said...

ha.. bagus2..

Faiz Tapit said...

tenkiu brader... keh2

pepol said...

hahahha..terbaik ar bro

hiro said...

Anonhiro said...

kayaknya abam ni irwansyah enggak?

bella dela rosa said...

biasa laahh suke cari salah orang lain.salah sniri tak nampak.sbb tu anon uhuhu

Faiz Tapit said...

tu la psal... pastu nk maki org sorok2... nyah sgt
aww

Faiz Tapit said...

abam hiro: alorhhh... lebih kurang lah... eheh

strawberrycincau said...

org kate lau anon suke masuk blog yg pemes2 je... keh3.. mknenye... haha...

y u y u Z u l a i k h a said...

kankankan :(

orang tak tahu,, tak pe la.. bila kena, baru dorang rasa perit nya.. wuuuu T_T

pinjam baju nak kesat ingus!

Yong Sofea said...

pergh terbaik lah gambar tu. haha

Ayeem Jemain said...

festaim aku tengok ko emo. *cite cam da lama follow blog ko kan? haha*

apice@duniabaru said...

hahaha

Faiz Tapit said...

woohooo... yuyu zulaikha komen blog aku...
keh3

Faiz Tapit said...

poyolah ko ayeem.... hahaha

adrinaqamarina said...

aku manusia luar biasa!

heheh.

beloghakimy said...

tu la anon ni part maki hamun belog orang mmg kuat...
aku tak suka kalau anon komen..

i am S!L4H.. said...

hahah. panas2. adehhh

ParkAir said...

Mungkin dia ada belog tapi takde orang nk baca belog dia.. hahah aku gelak baca ayat tu!

budak awam said...

setuju sgt bila ko kata dorang tu x cukup kasih sayang huhu

Sophie Al-yahya said...

*thanks for dropping by*

anon mmg annoy

annoying!

Faiz Tapit said...

keh3... btol tu cik akok

farihah said...

nah. tambah 1 lagi komen.

back to top