Thursday, April 21, 2011

Seronok Jugak Jadi Bapak Orang Yek


Aku pakai profile pic gambo ni skang... Jom tukar ramai-ramai... Keh3

Petang tadi tatkala aku tengah syok carik gambo-gambo sedap seperti yang disuruh oleh Ayeem Bapak Ayam semalam, tetibe guruh berdentum-dentum... Terus aku cuak... Tetibe lagi sekali, henpon aku bunyik-bunyik... Nombor tak kenal... 

Aku: Hello?


Nombor tak kenal: Hello... Ni ayah ******* ke? (suara pompuan)


Aku: (Aku terdiam... Terkesima kejap) Hmmm... Ye, ni ayah dia... Kenapa?


Nombor tak kenal: Dia ada kat rumah tak skang ni?


Aku: Takde, dia pergi keluar kejap tadi... Ada nak suruh pak cik pesan pape kat dia ke?


Nombor tak kenal: Ermm... Camni pak cik, saya ni dengan si ******* tu kawan baik sebenarnya... Saya ada boyfriend... Nama dia *******, anak pak cik tu pun kenal boyfriend saya tu... Tapi, lately, si ******* tu cam makin rapat pulak dengan dia... Saya bukan apa pak cik, saya just takut nanti jadi mende lain pulak ke... Kalau boleh saya nak pak cik nasihat sikitlah si ******* tu ye... 


Aku: Owh, baiklah baiklah... Pak cik paham... Nanti pak cik cakap kat dia ye... 


Nombor tak kenal: Ermmm... Terima kasih ye pak cik... Sori ganggu... Assalamualaikum...


Aku: Waalaikumussalam...


Azab gila aku nak menahan gelak kau tahu? Grrr

40 comments:

jack said...

ceh..terer juga kau menyamar ye..haha

Rozuan Ismail said...

kah kah.. pandai ko berlakon kan.macam bini kau.

vampire's lovex said...

anak pakcik tu playgirl ke?? hahahah





bapak bapak

Mish Apple said...

ahahaha.. kejam sangat..

yuyu lar said...

hahaha...kejap2,yuyu lar nak kol.oh!kedit plak habis.

ct nurhafezh ismail said...

hahhaahah kelakar seyh!
boleh lak xkenal sore org mude or tua..hahahahah
men tibai je citer....

strawberrycincau said...

hahahaha... agak demmm yer.. ngeh3.. sabo je lah....

Fazil Hamid said...

hahahaha...ape la...mesej tak sampai kat org sebenar...hehehe..

kAmi dAn mEreKa said...

Nanti bapak jgn lupa smpaikn pesan ye, hehe =)

~eZmALiZa~ said...

ouh pakcik...saya pon dtg nak mengadu...hhahaha :D

eton said...

hahaha... pandai2...

Matt Fauzy said...

mesti yg telepon ko tue bdk skolah kan?

m!lo bsUk !! said...

bhahhaha ~ sian budaK tu .




hai pakcik !

Faiz Tapit said...

agaknye lah... hahahha

Muhammad Zulhusmi said...

urban gila kol bapak orang kasi edvais sama anak sendiri bagi xmoh kacau bf dia. kah kah kah..

mesti bf dia tersenarai dalam jejaka suwit bulan oktober jap gi..

nemo~ said...

hahahaha... cian budak tu..

nursyamime said...

haha..bapak2..
nshtkan anak ye..kah3

nadia natasya said...

hahahahahaha. serius lawak gilaaa lahhh :DDD
entah2 pempuan tu takut 'anak'
faiz rampas boyf dy

cikpia said...

sore ko mesti ala2 pak jabik citer kak limah... itu yang budak tu leh terpedaya tu.... he he...

pakcik, jaga anak pakcik elok2 yer....

anies anessa said...

bapak oh bapak

kahkahkah

mirah said...

hahaha..klakar gle..

Ai Ni.. said...

haha..bia betol ni...

Fatimah Zahra' said...

sapelah budak yg ********* tu. haha. kang tak pasal2 ade yg kena attck kat luar pulak. haha.

+d.O.Y.A.h+ said...

ANAK aku dah jadi BAPAK orang! keles.

Faiz Tapit said...

yeayy... mak dah jd nenek
keh3

Dija Subadi. said...

peh! terbaik lah faiz. style gilaaa!

Ayeem Jemain said...

takut pasni dia call lagi ajak phonesex. sbb nak sakitkan hati si ***********

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

boleh dapat anugerah kalau camni

Hansyirah Takezur said...

haha..
mmg beruntung sape jadi anak ko..
:P

nazalya said...

hahahaha.. aku penah buat mcm nih.. kesian org tu.. mati2 aku kenakan..

nik lan nik mat said...

gua mnt giler kt amir..lu jgn buat hal dgn die plak...harharhar

H A N S said...

hahahaha..kan dh tgelak da..jahat la faiz tapit ni..hahaha...apsal x smbung blakon lg? ckp jer camni..'ala, kamu ngn bf kamu tu pun blm kawen lg, aper salahnyer anak pakcik try n error?'..hahahaha..mesti caller tu bengang giler :P

buDAK keCIK said...

kahkahkah

gilos la ko nih!

sian bdk tuh. wahaha

Faiz Tapit said...

hahaha... sape suro slah kol... pdn muke

airazulaikha said...

hahaha..apsal bapak faiz tak masuk daun... ngorat test power sekali sekala... hehe

=MiMiE= said...

haha... agak kejam la faiz.. kalo aku kne cmtu, mau malu seumur hidup.. slambe je maen2 dgn kol org... pmpuan tu struggle citer truk2 ko buat maen je.. haha.. =P

adrinaqamarina said...

kalau orang tu tau dye salah, kompom tukar terus nomb.

huuu

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hahahahahaha...gila kesian..nasib baik urat kentut ko tak putus masa tahan kentut..keh3

haqimi zulkefli said...

isk2.. perempuan yang baik untuk lelaki yang baik. kalau nk suami/isteri yang soleh/solehah, kita soleh/solehah kan diri kita dulu. ingat,Allah tak pernah memungkiri janjinya. :')
*erkk,,de kaitan ke? tebeng mogek! :P

haqimi zulkefli said...

sat2, relationship between amir muka buruk and wrong number 2??? *confused :D

back to top