Sunday, January 2, 2011

Camping Dalam Belon


Aku pernah pergi camping tapi tidow dalam khemah cikai-cikai je... Kalau dapat khemah camni, kompem aku tidow dalam ni je, takyah bayar 
yuran kolej lagi... Haha... 

Mewah dowh!

Cantik dowh!

Bulat dowh!

Lutsinar dowh!

Katil tuk 2 orang... Raaawwrr!



Style abes ah...

Minah mana pulak sebok ni...


Harap-harap kalau ada jamban, janganlah bagi lutsinar jugak ye... 

36 comments:

Rozuan Ismail said...

x privacy gila r..kantoi la nanti

cik miera said...

bapak cun n smat la...nk jugak kalau cmni.tp kalau nk tkar bju susah la..sume org nk tgk..kui3

tia of revenge said...

best tu~
eh tukan rumah cindy dlm cite spongbob~ sape curi??? HAHA

therosputih said...

kompen tadak jamban punya, mau ehem2 sila korek tanah pastu jangan lupa tutup balik jejak anda...

Amiey White said...

terbaik....sesuai untuk suami yang selalu balik lewat haha
"abang, tido luar~!"

miwwa J said...

hahaa ayat last kelakar! (=

Alynn Notnot said...

ade jual ke mende ni.

kalau ade aku nak beli!

:D

IQBAL ZARIN said...

jamban lutsinar? waw! haha

ashraf said...

buat projek kantoi la cmni

Sery Suryani said...

wah..
cntik sgt..

Panglima Arep said...

bai, klu lutsinar, kntoi la... haha

Wahida Nasution Thakhrim said...

memang cantik tapi lutsinar sangat..

bukan photographer said...

buat kemah nak tengok bintang ok ni

k e l u a r g a k a m i said...

cantik dan menakutkan ;DD

n i k l i s a said...

nak meneran pon xbes lau lutsinar

+d.O.Y.A.h+ said...

tercirit habis terpercik. hahah. yekk

eqacashperlala said...

bestnya khemah ni!

ika honey bunny said...

bestttt siooot!!! nak beli satu lah wat honey moon. wohahahahah!

Aimifiqa said...

smart dowh. suke2. tapi xde privasila. hehe

a'im said...

style....tu nak bawa macm mna tuh

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ni gune pam auto or gune angin dari mulut.. kalu mulut, esok pagi lom tentu kembang.. haha

mashiemeru said...

errrr..yg x lutsinar de?

Faiz Tapit said...

entahla... dlm proses siap kot... heheh

areripe said...

adoi, privicy xdak,
maw orang letak dua tiga video cam depan bilik belon ni...

cik ciput said...

err...lutsinar...aurat2! =P

ADfeez said...

nk buat pojek pun susah!!! hahahah

nohfee said...

ni dh mcm glass house dh ni. lawa. tapi xde privacy. mcm facebook betol. best, tapi tak de privacy dahhh. adeh~

diamuslima said...

memang cantik tp ade byk kelemahannya.. so boleh dikata bad design... huhuhu

Matt Fauzy said...

xbest la khemah nie nnt nak ber0m3n dgn Lisa Surihani tersayang x privacy

Nabilah Zainal said...

kne pasang kelambuuuuuuuu...

Faiz Tapit said...

matt: cilake lu! kah3

Mra Mastura said...

lawa tuh! tp suke yang lutsinar atas tu je kot. hehe.. mane nak dpt ni >.<

Bob Merley said...

kalo awek cun ade duk dlm ni dekat umah aku. tiap2 hari la aku skodeng. huhu

~ :: Che' . Cha :: ~ said...

santek la bellllllloooooooon tuh!tapi tulah! ta de PRIVASI.....
boleh skodeng orang kat dalam.....
na salin baju pon pk 50000000 kali!

Safiyya said...

woaaaa! style gila! tapi takut! tiba2 hantu kak limah ade kat seblah. =.=

aienna said...

smarttt

back to top