Monday, January 3, 2011

Rumah Anak Patung


Time kecik-kecik dulu aku suka gila main anak patung... Pas dah stat sekolah rendah barulah aku paham erti permainan pempuan ngan laki... Kalau tak, mungkin aku tengah jalan lenggang-lenggok skang... 

Ohsum! Kiut nya...

















Ni jem kot... 

Mak cik ni wat serabut plak...

Yang ni pak cik plak wat serabut...


P/s: Stat minggu ni aku akan busy... 
Mungkin mengalahkan Obama

28 comments:

buDAK keCIK said...

ko jln lenggang lenggok??

kahkah

eqacashperlala said...

comel gile!!

cik_paan said...

ceh...kalau ko jalan lenggang lenggok takde nye kawen ngn lisa surihani

Amiey White said...

amiey still ada rumah anak patung untuk my barbie btw [sedang membayangkan faiz jalan lemah lembut] aaauuuwww hahaha

zati-zt said...

rindu plak zaman muda2 dulu..
:D

Kembang Perawan 3288 said...

yg dtg melawat atu2 nenek2 dan cucunya. kan2. huuuu kiut miut.. mcm dlm gullivers traveller

dyna syamsuri said...

bestt2,,,

mashiemeru said...

teringat lak umah anjing jiran cinapek dulu2...blea mase lak aku jiran ng bangse laen?

therosputih said...

angan2 itu adalah sesuatu yang tak pernah tua

jom join GA saya nak phone casing

ifa ahmad izhar said...

nak! nak!

Sarazaqea said...

Buatla satuu. CIkgu Yusran mesti gembira gile :P

Sarazaqea said...

Buatla satuu. CIkgu Yusran mesti gembira gile :P

Yellow LEOpard said...

dulu cousin laki aku pon suke men patung2 mase kecik2..seb bek skg jadik lelaki sejati..hua3

Faiz Tapit said...

sarah: haha... ingt lg yek...

Alynn Notnot said...

pergh.

memang awesome.

respect ah sape yg buat tu.

bende kecik2 tu.

ni baru la dinamakan rumah utk makhluk haluuuus xD

ieMa ackLes said...

comeynya..
orng y buat ni kreatif dan teliti

menusuk hati said...

mungkin ada jin tinggal kat rumah2 tu...hahaha

Alia said...

They've got talent!

I'd love to main main dgn rumah mcm tu! to hell with age! Haha..

Syiok gila siap ada pots and pans tu!

pingu_kecik said...

bapak kecik!
siap gune kanta tuh!

husnadiksu04 said...

comelnye

BlueberrY CheesE said...

cumilnyer!!!

farhah adeli said...

oh my... best kalau ada ni!

zazaw said...

zaman anak patung aku dah berlalu
theeeeee

budiawanhutasoit said...

orang yang mampu membuat benda2 seperti yang ada di gambar...pasti memiliki daya kreatifitas yang tinggi...
thanks...

mimizuzuhaha said...

bestnya bestnya.
nak peluk semua

Si DauN CeRi said...

bagaikan siang tiada mentari..bagai malam tiada cahaya purnama... eh. sori komen tade kaitan. haha

Si DauN CeRi said...

oke lah... awesome gile bnda kecik2 tu. kalau dapat kat gua time kecik2 ni..msti skang dah ada dlm dinding usus..dok melekat baik punya..huhu

farhana_acimek3 said...

sgt mgagumkan mereka buat huhu kecil2 uh teliti btulla...terpegun dan kagum~~
Blog SaYa~~

back to top