Monday, January 10, 2011

Oh Ana Surihani

 Cun tak?

Semalam ada game antara team hebat Man U lawan team biasa-biasa, Liverpool... Tapi, semalam jugak ada menatang haram AJL tu... Aku tak kisah apa pun sebenarnya... Aku taw Man U menang, enough... Sedang orang lain sibuk tengok apa yang diorang nak tengok, aku tengah duk dalam bilik meeting tuk dinner kolej... Dari pukul 8 sampai pukul 11... Aku dah gelabah pasal ada report ngan assignment nak kena hantar... Grrrrr... 


Balik bilik bukak pesbuk penuh status pasal AJL... Cilake... Takde life punya orang... Kalau tengok Simpson ke Spongebob ke bagus lah jugak... Kurang-kurang otak tu berkembang lah sikit... Kah3... Tapi, yang aku baca tu sume tulis pasal Ana Racoli, eh, Ana Raffali yang menang... Mulanya aku tak kenal pun sape minah ni... Tengok gambar pun pakai baju kurung je banyak... Takde pun legging, tube mahupun shortpant macam Girls Generation... Kecewa gak aku... Biasanya kalau nak menang anugerah pape, artis-artis ni kena lah tunjukkan segala 'anugerah' yang mereka ada... Am I right?

 Superman pun kalah? Har3...

Lantaklah sape pun yang menang kan... Tapi, ramai gila yang nak condemn minah ni... Diorang kata si Ana Racoli, eh silap lagi, Ana Raffali tu tak layak menang... Mampos kau lah... Malas aku nak panjang-panjang cerita... Siap ada group kat facebook lagi... Ni lagi lah takde life... Bodoh bangang punya orang... Sikit-sikit nak wat group kat pesbuk... Baik korang buat blog lah bingai, dapat gak duit nuffnang... Boleh gak beli Xperia sebijik! Kah3...

Jangan ingat aku takde mende ni! Har3...

Aku nak simpan duit Nufnang ni sampai lepas nak wat beli laptop baru... Laptop lama boleh lah wat baling-baling kat jiran sebelah aku... Dia nak eksyen-eksyen ada speaker sampai pasang dikir barat pepagi buta, aku pun nak gak eksyen-eksyen sekali... Barulah hidup bermasyarakat, kan?

Kalau Lisa Surihani pandai nyanyi, agak-agak korang mampu tak beliau menang? Hmm... Curious plak... Nyesal gak tak selalu bawak dia pegi karok...


- "Ala bang, lalink malulah nak nyanyi"

-"Its ok lalink... Kita try berlatih sebut huruf 'R" je dulu okeh"

-"Aaarrgghhhhhhhh!!"

-"Lalink!!!"


Ni nak promote blog member ni...
Sila jenguk dan follow beliau ye...

popjagung

39 comments:

ADfeez said...

hahahaha... syial je... tp comellah die xleh sebut r :P

zAty si gAdis riAng !! said...

haha.. sebut R je dulu okeh! haha

InaSazlan said...

xbaek la paez ko ckp ana racoli tu.ngok ngek sggh he3

TIA said...

haha. :)

hakeem kira said...

RRRR

IQBAL ZARIN said...

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

(latihan utk lalink ko. haha)

cik izah said...

haha..berlatih sebut huruf 'R'je dulu.. (^^)

MissyNursy ♥ said...

entry ko ni sengal la faiz!! hahaha..

rossoneri said...

hahhaha xkisahlah sape menang, yang penting persembahan masing2 mantap

mashiemeru said...

Ana Racoli punye r sopan...eh,ana rafalli..kiki

+d.O.Y.A.h+ said...

gembigha la ghasa dapat beghada di sisi top bloggeghh : kata lisa sughihani kepada faiz tapit ataupun faiz yusof. hahaha

Faiz Tapit said...

Arrghhhh!!! doyargghhhh

cHoc0^miNT said...

abg itam membuai2 jiwa...ana racoli tu pe lah sgt..hak3

maria_m0hamadiah said...

hahaha.. terbaiklah bro!

Siti Safiyyah said...

eh dia tak reti sebut r ke?? *konpius

fatan fauzan said...

lisa surirumah doh!haha

cik miera said...

meh cni aku ajarkan.hihi.

SoutulMujahid said...

kahkahkah..cam siot.

setuju dgn ko. menatang haram tu pon nak kecoh. siap buat group FB lagi. cam cilake kan?

qaseh elyanas said...

hehehe lawak la awk nie faiz :) rrrrrrr ngumah..maghi.. hehehe lisa sughihani...:)

Ateynmohd said...

entry neyh best :)

adrinaqamarina said...

sungguh rasa takde life bila buat page camtu. haha.

nak jugak try dengan lisa nyanyi :P

TunTeja said...

hahaha.serious lawak entri ni especially part yang bawahhh sekali tu :p

Rozuan Ismail said...

haha..nak jugak lisa surihani dia tu..huhu

six.september =_= said...

ada page ehh

macam bangang

Patu said...

menarik juge manusia yang takde life nih ye dak?

yan_n.i.m said...

selekeh giler ana racoli..bahaha.. :))

yuyu said...

arghhhhh!!!

analia buyani said...

ana racoli???
haha...gempak giler name..

eastzatul hidayah said...

lisa memang superb cantik!!

buDAK keCIK said...

wei, lisa suri rumah la. kahkah

/Dayaaaaah said...

lisa kena latih ngan bagus dlu ;) eh tabaik tau nyebot nma pemenang ana raffali camtu, oke dah menang jgk, tutpla cite ajl :D

LiLohOnEy said...

ntah.

napa tah kena jd teruk mcm tu melayu kita

smpai xpuas hati keterlaluan je rasa

hesh.

eh, kemslm bini :p

H A N S said...

yg wat group2 kt fesbuk utk meng-kondem org lain tu mmg xder keje..mnyemak jer.

Isteri Yang Comel said...

pelat r.. hihihi.. tapi lisa teteap comel...

Aidy Shahiezad said...

bosan dgn AJL.. hehehe...
dan tension sbb tak dpt tgk match man utd hari tue.. haih...

-------------
visit my latest entry:
Ini Bukan Kisah Perihal AJL25...
http://aidyshahiezad.blogspot.com

Jeely jelly said...

motif nk tunjuk xperia lah tu.. haha :)

10jarijemari said...

arrrgghhh! hahaha...lawak giler~

sis shuhada said...

niceeeeeeeee!

bloG iNi puNye HAKU..! said...

wah.. ko tau pasal kpop.... kekekekkeke..

back to top