Friday, January 28, 2011

Saya Sayangkan Ketiak Orang


Ish... Malu lah nak tayang ketiak I ni

Iklan ubat ketiak atau deodorant sekarang memang menakjubkan... Pompuan muka cantik-cantik mesti dijadikan model dengan baju tanpa lengan... Kerjanya cuma lekapkan ketiak mereka pada lensa kamera... Iklan-iklan macam ni memang sesuai untuk tontonan seisi keluarga... Lagi-lagi kalau ada sedara-mara datang rumah dan menyaksikannya secara pukal...

Apakah tujuan televisyen itu dicipta? Sudah semestinya untuk membolehkan penduduk bumi berkongsi ketiak mereka tanpa mengenal warna kulit ketiak mahupun panjang bulu ketiak mereka... Ilmu asas ini adalah perlu kerana kajian mendapati, seseorang individu itu akan mengalami tekanan jiwa dan gangguan perasaan jika tidak melihat ketiak orang lain dalam sehari...

Ini ialah kucing saya yang dikasi nama Tompok... Beliau juga tak ketinggalan nak cuba jadi model ubat ketiak... Keistimewaan Tompok ni ialah mempunyai elemen yang sama seperti 4 orang wanita dewasa

Dengan munculnya iklan-iklan seperti ini, ia dapat menceriakan dan mewarnai hidup orang lain dengan baik... Segala permasalahan yang dihadapi dipercayai akan hilang serta-merta bila melihat iklan seumpama ini... Jadi, tidak perlu lagi anda-anda yang kaki minum tu untuk bersusah-payah pakai helmet tutup ngan visor masuk dalam 7E untuk beli arak... Cukuplah sekadar membeli Slurpee dan kongsi dengan sahabat yang lain...

Jadi, dengan ini, saya menyeru sepenuh hati, rektum, pankreas dan ginjal saya agar iklan-iklan tayang ketiak ini dapat diperbanyakkan lagi demi menjamin kesejahteraan semua... Akhir kata dari saya, sayangkan anak tangan-tangankan, sayangkan ketiak tayang-tayangkan...


Yang sayangkan ketiak orang lain,

Faiz Tapit


32 comments:

Belbel said...

hahaha. x bleh blah si tompok sama seperti 4 org wanita dewasa. hakhakhak.

Akim Iqbal said...

apada ketiak.

wannurfazrini said...

terbaik betul kai punye peribahasa tu eh ?

DaYaH JeLitA said...

aku geli iklan sape ntah model kaisara kot..dia letak kertas bentuk daun kat ketiak yang ada deodoran okay jer pastu letak kat ketiak yang takde doedoran jadi basah...euww

nadiah said...

ingatkan saya je yang menyampah dengan iklan macam tu..huhu

SoLy SoLicious said...

^______^
byk sungguh iklan pasai tu skg..hmm

Yuyu Musa said...

hahahhaa...

ketiak model2 tu pon di edit bloommm byk2 kasi cerah sebelom masuk tb..

putih ketiak tompok..

Ninie Boonie said...

haha..entry ketiak pulak..

sleeping_maniac90 said...

hahahahaha..
tp tol ar ckp ko..
dorg y jdi model ilan mmg cun2..
grm j tgk..
npe la cntik sgt hehe

i'm ezza haniza said...

hahaha...sumpah lawak!

izy said...

alah, senang cite, model iklan nie pon ketiak die basah and berbau, sebab tu die orang jadi duta.. kah kah kah

✿ boonga_kecik ✿ said...

sayangilah ketiak sendiri sblm menyayangi ketiak org laen...

yanyan said...

HAHAHAHAHAHAHAHA!
menyampah tengok iklan rexona ke apa tah. dok tayanggggg ketiak sepanjang iklan. haih. perlu ke? :DDD

Wadi AR said...

ketiak cantikkkk mmg la

Hashira Yusoff said...

tnjuk ketiak nikmat yg amat sgt bg mreka XD

♥CIK SHA♥ said...

tompok lagi hot dari model2 tu untuk iklan ketiak..hahaha..

sehakeen said...

hahahhhahhahhaahhahhahahhahahhahahaha
gelak je yang aku mampu bila baca ni,hehe!

sehakeen said...

hahahhhahhahhaahhahhahahhahahhahahaha
gelak je yang aku mampu bila baca ni,hehe!

budaksetan said...

sumpah macam celaka, HAHAHAHAHAH

Nur Salsabilla said...

Sebelom tayang itu ketiak kasi tebas dulu maa itu hutan amazon mahupun khatulistiwa :)
depa je ade ketiak. org lain dak aih~

syirah rasid said...

xmenahan tompok sama dgn 4 pompuan! hahaha

ni kes byk tuuuutt la ni. hadoiii~
tjam pmkirn anda.

Faraa Eiman's said...

muahahaha , siott la !

umUMRA said...

Ayat ta boleh blah sekali..."sayangkan ketiak tayang-tayangkan"..hahahahhaha

O'gosh said...

baguih iklan hang ni dik...

iejjah said...

haha..konpem tgh bengang dgn iklan deo..haha,aku pn geram...tau la ketiak 2 semua photoshop..demnn....lau ikln x tyg model cun xmarket lah...ikln ketiak laki pun tyg mamat bajet ensem jek semua...aku pn trliur...muahahahaha

cik ery said...

comel tompok.haha

Ayeem Jemain said...

ketiak tu benda yg sensitif pada aku

Ayeem Jemain said...

ketiak tu benda yg sensitif pada aku

haqimi zulkefli said...

hahaha like146x! :D

Daus said...

ngan kucing pon ko bleh stim ke syial? wakaka

heskimdays signature said...

best siot entri dia... adeh... lawak2... sabo jela

Anonymous said...

ketiak awek aku busuk..aku dah tegur dah harap dia dah berubah..baunye tajam!!

back to top