Saturday, January 1, 2011

Lamborghini Ankonian


Ni adalah kereta konsep dari Lamborghini... Rupanya yang ala-ala kereta Batman mampu menyetimkan sesiapa yang memandang... 
Kat rumah aku baru ada sebijik... 





Ni bahagian depan.... Kot... 



Yang ni bontot dia...



Grrrr!!

20 comments:

Shidy said...

mane side mirror??hahaha

NadiRah said...

macho nye kete tu...

~ch@wi~ said...

pergh...gile ar..dpt sebijik cmni best jgk..hohoho...

Ranking Blog Aku Makin Naik !!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

macam yang kat Transporter 2 lah...hahahahha!

pengGaris_aDDict said...

fewit...beli tok new year ke?? hahaha

mR.sYaH said...

pergh! hitam itu menawan..

Miecyber said...

Cuunn....
Happy New Year 2011

buDAK keCIK said...

sgt mncabar kewibawaan ak~!

Luffy said...

grrr...aku de 2 bijik kat umah..mungkin nk derma dekat sape2 nanti..

cik grrr said...

kata kat umh dah ada 1, mn dpn pun x knl lagi ke?..still men kot kot..hahaha

awat ayat last tu ade my name?..haha (perasan)

TunTeja said...

serious stylo! hahahaha.nak sejibik!

Amiey White said...

kalau kita jadi nikah ni hantaran tuk amiey ea...hehehehe

Nabilah Zainal said...

yer la. takde side mirror. nak guna kete nih la untuk test JPJ. takde la pegawai jpj tu nak salahkan aku tak tengok side mirror.

fatynadia said...

cool gila! nak satuuuu!

bukan photographer said...

aik..sape plak curi2 amik gambar kete aku ni

ameto primero augusto said...

grrr. memang mashuk habis kereta concept ni.

diamuslima said...

fu yooo... cantik tu...

Nana Deen said...

Perghhh , smart gila . sampai susah nak beza kan depan ngan blakang , HAHA

Redzuan Kassim said...

da bley start nie kumpul duit nak beli kete nie...
hehehe

Dawia Honeyputri ✿ said...

kereta nih smart,,tapi macam ada yang pelik dengan kereta ni ;)

btw, slmt tahun baru
^^

back to top