Monday, December 20, 2010

Honeymoon Bersama Lisa Surihani


Setelah banyak gosip melanda kami, kami pun bercadang untuk bercuti secara senyap-senyap di oversea untuk mengelak paparazzi... 

 Tu abang boat kami... Pak Jusoh namanya... 



Pak Jusoh suka gila main kayak kat sini...



Masa ni kitorang tengah main tangkap-tangkap ketam... 
Kaki aku kena sepit... Sakit gile...

Lisa nyaris-nyaris terjatuh masa kat atas ni... 

Aku teringin gile nak panjat atas tu tapi Lisa tak bagi... 
Dia takut aku terjatuh... Dia memang sayangkan aku...

 Cantik kan?

Tu Pak Jusoh tengah lepak sorang-sorang... 


Alhamdulillah... Lepas Menari Bersama, hubungan kami semakin baik... Gambar-gambar kami terpaksa dirahsiakan... Maaf yer... 

45 comments:

si suraya said...

hahahahaha even dengan gambar pun dah ley ketawa! good job bro!

miss miera said...

gilelah ...
pulau persendiriaan ke ???

+d.O.Y.A.h+ said...

gambar cantikk!

.:: Zul ::. said...

ciss..kuceng btol ko ni..pnat aku scroll smpai bwah smata2 nk tngok lisa...tp xde pon..wakaka

Si DauN CeRi said...

ahahahaaaa... menggelupur aku tekan blog ni dgn harapan ade modal nak bergosip lps ni.. rupenye..
tp Mr. Faiz, anda genius bt entri. tq, u make my day!

geramgaram said...

pandai mengenai fotografi yer..nice pic..

DR.BONNY said...

sumpah cam kat overc! kat ner der... bila kaya n nsem nk gak pegi

cliché said...

cntiknya :)

Fazlin Hanim said...

cntek arh ^_^

cik miera said...

haha..xhbs perasan..tp mmg best entry awk..siyes..

mashiemeru said...

motiiffff???~~~
hahahahaaha...

ayu cheese cake said...

woahh :D bcuti dgn lisaa :) gilaa laaa

zarifahmr said...

macam nak sekeh kau laju laju je an. kat mane tu weh? lawaa siakk. aku ni pantang nampak air nak berkayak je keje nyee -__-

nohfee said...

cara kau tulis memang style confident nye laaa. hahahah! tabik pendulum kt kau.

Faiz Tapit said...

kah3... ni lah Turnip Rock kat Lake Huron

TWEETY BERT said...

ahhaha kretip2...

efa said...

adess penat ja scroll ke bwh igt ada pic lisa ngn kau adess la..btw nice photo la..like :)

rossoneri said...

hahaha layannn

Aizuddin Hanis said...

wah mantap

Myaby said...

hahaha

klaka! tapi best la tempat tu. cantik gile kot

p/s - Adab Mengumpat

Cik Kamoo said...

besntya dapat hanimoon ngan lisa!! nk juga...he he he

AIMAN said...

perghhh dgn lisa tu. hahahahaawww
nice2

Sery Suryani said...

nice entry bro..

Anokganu said...

tip top r bro..bawak LISA tempat cun..mmg romantik..hahaha!..aku pun nk gak..heee

ieMa ackLes said...

haha sengal jek...
tp gmbr cntk

Indah Mulya said...

harus bersabo ye dgn entry bgini..
nice la wey!

chittysarah said...

nice~~~

like!

Yellow LEOpard said...

lawa weyh tempat nih

yan_n.i.m said...

cantek sihh pulau tuh..cam lisa jek..HAHA

Nabilah Zainal said...

Haha.. cucu dah berapa?

dahi said...

kat mana ni?

Anis Amirah Nawawi said...

dasat !

yanshumill said...

beriya ngn lisa . nseb bek tak terlintas nk caye ,hahah

platipus said...

kuat berangan..grr

Wahida Nasution Thakhrim said...

wow!! romantiknya.. untung si lisa kan.. ha3

tomatokering :) said...

hahaha !gelak golek lah baca nie . :)

Ain Zulaikha said...

hahaha yo lah tu..

Cik Mulat said...

cntekkk faizz....

Selikat Coklat Berbicara said...

super duper chantek view die ! untung kak lisaa :)

kuat berimaginasi :D

hiro said...

bagus2..baik betul layanan lu kt janda gua ye. bagus la..gua syg dia lagi, beritahu kt dia.

♥ nana i am ♥ said...

woootttttt~ cantek sungguh view ^_^

dyna syamsuri said...

tak nak kalah ang nak ngan Lisa eh.
smoga berbahagia ke anak cucu.
hehehehhe :)

~NazRaH WaHaB~ said...

alahai,,ingatkan betul2 ada lisa surihani tadi.... rupa2nya auta semata-mata...papepun,, gambar sgt cantik dan pakcik jusoh mmg pndai berkayak...mohohoho~

Aisyah AR said...

hahah!! psst....bukan ker ii yg snap gambar u'olls kat situ?? haha!!

tetiba lagu siti 'biarlah rahsia' berkumandang....

gila..

Faiz Tapit said...

Ha'ahla... shhh... jgn bsing2

back to top