Tuesday, November 9, 2010

Aku Dan Abang Misai


Gambar takde kaitan pun dengan cerita

Petang tadi aku pergi kedai kat UKM... Jalan kaki... On the way tu, ada sorang awek India berkulit hitam-hitam pekat, eh silap, hitam-hitam manis senyum kat aku... Aku hanya control macho sambil melihat cermin dan tersipu-sipu kemaluan... Dah sampai kedai, rasa frust sebab akak cashier yang biasa tu takde... Ada abang misai je... Aku melilau kat tempat tisu sebab nak beli tisu... Malas nak pilih-pilih aku main amek je terus... Twisties pun aku sauk sekali... 2 bungkus terus... Jalan g cashier nak bayar... Aku main campak je barang-barang tadi atas meja cashier sebagai tanda kurang ajar... Aku memang tak suka misai dia... 

"Berape??" Tanyaku dengan gengster. Sambil-sambil tu usha-usha gadis berpunggung ketat di belakangku... 

"Ni semua kamu punya ke?Tanya abang cashier penuh kehairanan, seolah-olah melihat Ronaldo di depannya...

"Yelah, kan aku yang letak kat sini tadiBalasku sambil menghentak-hentak kaki... 

"Emm... Kamu nak buat apa dengan mende ni??" Tanya beliau lagi...



"Hanjing! Salah tisu la plak!!"





Kuang... Kuang... Kuang

23 comments:

ashraf said...

aku kurg puas ati dgn post ko ni.rase kurg umphh :( haha

Faiz Tapit said...

ohh... down...

Cik Gallus Gallus said...

tu la lain kali tengok dlu

Kenzo@MrConteng said...

haha..ape da~ tisu dengan whisper pon xleh beza~ ko usha awek India sangat! angau..

MissGabaN said...

is pengsan...pecah buah halkum aku ketawa...haha

fairuz said...

hahah. tu la. len kali jgn kuang ajaq ngan abg misai. kan dah malu. wuwuwuuu

cHoc0^miNT said...

ketawa bertubi2..!!hahahahaha

/Dayah//Nurul/ said...

mata letak kat punggung ke :D tambahla spek len kali

PP HYUN JAE said...

haha... boleh tahan laa...
hah bila lg nak wat entry pasal blog ak... haha (promot2) wakakka
bagus lufti ni....haha

hakeem kira said...

tu la dosa usha bontot orang .

[bila nak promot blog aku plak ? haha t aku blanja 'tisu']

yatt yusof said...

ahhaaaa..nk gelak boleh?? heee~

BlueberrY CheesE said...

gelak guling2. hahahaha~

ashraf said...

apsal mcm aku sorg je rase tnsen kt sini? hahah

ashraf said...

ade org nak pcah halkum siot. aku nk pecah buah dada org la. haha

Faiz Tapit said...

ak pn nk join... harharhar

F.a.S.h.E.e.H.a said...

Adehh amik tisu whisper pulak tuhh. Ultra thin lagi. Hahaha. Aku nmpak ko memang bengang sgt ngn miasi dier

adrinaqamarina said...

laen kali jangan salah ag ehhhhhhhhh.

chuu said...

hahaxx., lawok la mu nie.,
bule pulak salah amek ><

♡ Sutera Kasih ♡ said...

hahaha terkena penangan abg misai smpai slh ambek tisu..bley ekk cmtu??haha

♥cutebabygirl♥ said...

hahahhaa
sengal ah ko.
tisu dgn pad pon x kenal ke???
grrrrrrrrrrrrrr

grOundnUt said...

cam hahahahharam...wakakaka...
sanitary pad ngan tisu tak leh nak beza wehh?...sib bek ko tak saukk pampers orang² tua...wakakakakak...^^'
Nice Entry!!^^v

Faiz Tapit said...

pampers org tua xde la..
harharhar

waalllaa! said...

hahaha..!!! otak xleh focus niee..

back to top