Friday, November 5, 2010

Tolong Aku Pasal Nuffnang



Entri ni memang khas nak mintak tolong korang sume... Aku ni masih lembu-lembu lagi pasal Nuffnang... 

Ni minggu ni punya stat...




Mana satu yang aku kena pilih?
Skang ni aku pilih yang charity ads sebab yang ni ada iklan... 

P/s: Ni entri aku yang ke-100... 

26 comments:

meo said...

aku tak dapat duit je... huhuhu

Sachi Asukai said...

lambat nak dpt duit.=.='

N@SIQUE said...

try plak send ticket kan tuan nuffnang tue~~pujuk2 ckit bagi buffer~~wat mcm ugutan la~~nanti dia blas ok kot~~~:)

UBAT ANTI DENDAM

zuk zuhaiza said...

samalha..last punya dapt bulan 9..tak pernah dapat BE pun

beLalanG said...

beb.. aku pun mengalami masalah pendarahan yg sama eh!
maslah nuffnag yg sama ngan ko...
puas aku telek cemana nk dptkan BE tu.. yg plg best....
aku x jmpe cara nk pasang iklan nuff kt celah2 content nie...

f_aRa_aINa989 said...

pilih show global cpc adds...=)

cepat tukar..=D

cik hani said...

huhu.saya pun... :(

sarah honey said...

kalau awk yg hebat pown masih blur,sy lagi la.huhu

man yusoef said...

tak tau ape pasal ni sebab baru pasang nuffnang seminggu!!!!!!!!!!!>....hahaha..gile jakun aku...anyway, dah follow blog...sudi2kan lah...salam

Faizal n Fashitah said...

Buffered Earning ek? ermm ko kene update balik profile ko. Settle je bende tu, make sure ko email kat Nuffnang n tanya samada blog ko cukup syarat or not untuk terima BE. Mudahkan? ehek XD

lassiegewdix said...

yup .
update ur profile .
if takde gak .
mybe takde rezeky lagi :)

+d.O.Y.A.h+ said...

hai anak mak.uhm. mak pon taktaw. yg mak taw. kena update survey tu. yg lain taktaw plak camane =.=''

deena farhana said...

slm kenal dr deena..ala..deena xleh nk tlg..nuff xde..BE tu ape..hee..ksian xtau deena ni..

alienelliz said...

haha ssh kot nak dpt...sbb kalau x silap aku dulu en.nuff cakp, dia nak bg kat blog yang berpotensi tinggi shj, sbb dia pun x nak rugi. yang paling penting visitor kena maintain..jgn terlalu naik, jgn tlalu turun..haha gaya aku ckp cm bnyak pnglmn..hahaha tp tu la aku bc2 kat blog org...hehe harap mmbantu..

TiKa LEh said...

wah, unique visitor byk tu...erm, dulu aku wat hntr msg kt nuffnang..wat2 tnye die how to get BE..xlame lps tu die bg..wawawawa..trylah..kwn le pun pnh wat gak...

CheQ PP JoY said...

y ads prefernce 2, jgn pilik charity ads sbb charity ads bukan iklan berbayar..bg tmph iklas kt blog secara free mcm wat sedekah..sila amik show global cpc ads utk BE n CPC..

ika~~ said...

mmg lmbt sikit..
relax..sabar
btw we do blogging because of minat kaan?bkn nak duit nuffnang..

Faiz Tapit said...

hahah.. tgh pokai ni... nk beli external!!

btw,, time kasih byk2 kt sume sbb sudi komen n sudi kongsi pgetahuan. kerjasama anda amat dihargai.. =p

hakeem kira said...

hah kantoi paiz berblogging sbb nak penampo, eh silap , sbb nak duit . haha

♡ Sutera Kasih ♡ said...

saya pun xfhm apa nuffnang tu nak hehe..

♡ Sutera Kasih ♡ said...

ohh ya terlupa saya pernah share pasal mslh ni,mungkin info ni bleh tolong kmu utk lbih faham..

Tips Nuffnang..kenapa income tak bertambah?

Faiz Tapit said...

ok,, tenkiu2!

M I A J A M A L U D D I N said...

congrates!! ^_^

Faiz Tapit said...

tenkiuuu... tuk ape?

violet chem said...

ko kene guna CPC..

BE tuh ko kene banyak bsabar, oke? hoho...

rajin rajin update survey...;)

sara said...

Sambil menyelam minum teh ais..sambil berblog tambah pendapatan..camne dah dapat BE?

back to top