Saturday, November 6, 2010

Hybrid Car Yang Gempak!


Puas meraba-raba Miss Google tadi aku telah membuat satu penemuan terbaru! Ni lah hybrid car atau nama lainnya kereta lembu... Ahh, pedulik lah... Aku pun taktaw hybrid car tu apa sebenarnya... Tapi aku tertarik ngan rekaannya... Boleh tahan horny melihatnya... 

Aku taktaw apa sebabnya dia setubuhkan badan si motor ngan badan si kereta macam tu...
Bak kata gadis-gadis Melayu zaman skang, MOTIF?? 





Pintu dia boleh bukak ke atas... Sama macam bonet Kancil bapak aku...
Tinggi gak taste bapak aku rupanya


Kalau tengah bawak motor pastu hujan, bolehlah masuk dalam kereta agaknya... 
MOTIF??




Harga kereta ni kalau tak silap aku emm, ntahlah aku pun tak amek taw... Cuma aku boleh agaklah harga dia lebih kurang je ngan duit PTPTN yang aku kena bayar balik nanti... MOTIF??


Cuba korang carik satu komponen penting yang takde kat kereta tu...
Haa... Kalau betul aku bagi penampo free... Mau?

25 comments:

adrinaqamarina said...

hahah. smart gilerrrrrrrrrrrr.

choc_vanilla said...

salam...
semacam je kete ni..
cm beca kat indonesia je yg pakai motor...
cuma bezanya dye moden sikit n bertutup...

meow said...

macam kereta gaban!

WAHIDA ALIAS said...

ssh la camni..nnt die konpius die kete ke moto

N@SIQUE said...

uish~~best nie kalau bawak masuk kampung aku nie~~kt mana leh dapat bro??


LANCER GADOH NGAN INSPIRA

rozect said...

hebat!
smart!
kagum!
...yang free ada x?

Scya LollitA said...

pergh !
hee, ni konsep asalnye beca nih .
haha

ahmad jo said...

perghhhh...! mmg sesuatu... haha

aima said...

nak gak ser kete motor kete ni...merah lagi tu...seksi gilos

FaZira HaLiM said...

motiff ?


H A H A H A

NiNa' said...

ianya..kelihatan kelakar.... hehehe

Faiz Tapit said...

Motif?? heheh

EzzEddin said...

apakah??
heh macam pelik tengok, xde motif

NOTHING TO DISPLAY said...

erk........pelik bebeno..huhuhu.....

naifana said...

pergh,kalah jet ultraman ngan moto power ranger.
tapi motif yg nyata disitu,taste dye sgt tinggi n dye sgt la unik.haha

Anonymous said...

satu benda yg xda kat keta tu, SIDE MIRROR!!

lynda said...

Kalau bwk keta nie kena ada lesen kreta & lesen moto ke?

farahin said...

nape xde cermin sisi ek??
atau omputehnya side mirror..

motiff???
wahaha..

MrConteng said...

wooaahh~ motor gabung keta! moto gabung ngn lori or lori gabung ngn keta xde ke?haha

Faiz Tapit said...

woohhoooo! incik anonymous betol!
meh amek penampo free

Aleeya Fishess Maison said...

haha. macam kelakar je design nye

Faiz Tapit said...

mmg kelakar pn.. hahaha

░♥si lampu neon♥░ said...

SMART WEH

Faiz Tapit said...

mmg smart ah

Anonymous said...

motiff keta tu takde stereng.
driver kene ujan, pnumpang best golek2 dlam keta.

back to top