Thursday, November 11, 2010

Hidup Mahasiswa Terlampau



















































Di alam realiti:

Sebenarnya ni je yang aku makan...
Syukur... Apa-apa pun rezeki kita dapat ucaplah Alhamdulillah...


Ni megi kat Indon... Hebat kan?



P/s: Jom tengok blog ni plak, Hakeem Kira... Gambar-gambar kat laut dia sangat cantik... Best blog nih... 
Apa lagi, terjah dan follow lah!

59 comments:

Noor Faezah Mazli said...

meleleh air liur aku tgk gambo kat atas. haihh.
p/s: bile nak promot blog aku plak. ;)

uNa da wiTch said...

sempat meleleh aer liur aku sebaldi .
grr .
err sup bontot ?
nice . hee

Rafidah Bakri said...

btol2.. harapan la student nak makan mewah2. Duit PT yg dapat pon cukup2 je.

Rozuan Ismail said...

hah..maggi sop bontot..bluek!!

p/s jom komen blog saya

BLADE EDGE said...

tu la... bila bermimpi, semuanya best giler...

tp bila bangun balik ke alam realiti, makan meggi jer..

FaZira HaLiM said...

hoy!! terliur aku tgk kek kek nasi lemak segala bagai tuh. ciss!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

perghh , takde gamba lain ke nk letak kat atas tu ? sdap gile lah. tp zama pun slalu mkn maggi je kat hostel, heheheh

eicahaha said...

siot la...
dah la sedap...

sarah honey said...

nak..nak...nak...semua tuh!
kecuali megi.
dah puas merasa sebelum cuti arituh
! huhu

manggosteen said...

hadoih..ko buat aku teliur dihujung2 sem ni!

/Dayah//Nurul/ said...

ui sedapppp! aku puawsa ganti plak ari ni tgk ssedap ni. megi pon sedap weyy

yatt yusof said...

oh2..terus rasa lapar =(

Faiz Tapit said...

aku pun terseksa jiwa raga la...
hahah

+d.O.Y.A.h+ said...

lemah badan mak tengok kek cokorat. nasi lemak. ubi kentang. rawrrrrrrrrrrr!!!!

yaya said...

hahahaahha;.
mmg melampau.
megi endon lg lah
huahuahuahuahua

azwa_amani said...

meleleh air mulut tgok...adoiii...:P

grOundnUt said...

makanan kat atas tu semua stock potong kaki...
tapi yang paling beshh makan meggi lerr...buat rambut aku gugur ada la gak...hahaha...
Tapi megi sup bOntOt tu...takde maknenyerrr!!buat korang buasir ada laa...wakakaka...^^'

Daus said...

Cis, tetibe batal pose aku arini, damn! x sangke ko setan, hasut aku suh makan.. warwarwar...

YOUsoF said...

hahha selera dah miningkat tiba² yang ade semangkuk mee segera.. Ok gak kan drpd takde lgsung... ;D

ika~~ said...

nak kek yg berlapis stroberies n beries2 tu..sedaaaap nye nmpk!

cahaYemOon said...

pergh!! tu sume buLan telan~ shedaaaaap beb!

::wan fadhilah:: said...

dari nasi lemak, kek, burger, satay.. fuhhh.. punya la hebat.. sekali tgk meggi je.. huhhu.. sama la.. kehidupan mahasiswa..

Amiey White said...

mula2 da telan air liur last2 rasa macam nak muntah hahaha

hakeem kira said...

peh aku di tag oleh paiz tapit . thnks weh . weh sup buntut tu mmg ada kat indon .

SoutulMujahid said...

kahkahkah!!! last skali sup buntut!!! wakakakaka!!!

Ciao Annin-sama said...

Hoh! Diabetes tengok makanan kat atas tu haha!

Rindu zaman student huhu... Zaman ni lah maggi menjadi teman setia, x kira pagi petang siang malam :D

Pencacai Alim said...

mmg melampau..aku sokong..hakhakhak

ello said...

alalalaaaa... ciannya dia... mkn megi jekk

Faiz Tapit said...

megi pun jadilah...
war.. war.. war

adrinaqamarina said...

seresly megi tu nampak bestttttttt la.

Kian Fai said...

lol I thought U eat all the above of reality foods, gemuk gila LOL

...fazilahpajil... said...

wei lapo tu tgok mknan tu sume..pling berselere tgok magi..wahhh!!

geLaSkaCa said...

megi tu bila hujung2 sem..
itu lumrah..
tanya je mana2 u..
u kat umah je x cm tu..
rilek beb..
lagi bp minggu je..haha

rossoneri said...

hahahahaha maggi indon tu best hahahaha

pingu_kecik said...

hahaha..
manggi dan student ibarat aur dengan tebing..
taley pisah r der!,,^^

Siti Mashitah Saidin said...

sedapnya makanan2 tuh! tapi maggie tuh mmg semua stdent la rasa! ibarat cam mkn nasik ja... huhuhu,.. budget!

conbellydiobeterisme said...

aku ingat ,ko yang buat kek2 tuh ,ceit ,baru nak pau

Fuziani JSR said...

Semua sedap..... kalau lapar... maggi pun maggi lah...

zey said...

terliur r.. =0,

Faiz Tapit said...

aku paham,.. hahah

tsaicoutic tranmorphersys said...

maggi pn sodap tuh...

masterXperfect said...

hah? penat aku lyan gambo2 mkanan tu,, hahahah,, aku ingatkn kao mkan semua tu sekaligus,,, hebat2.. hahaha
........................
~sudi2 la melawat blog baru aku yea.

Fik said...

kuat makan megi ko nih

Faiz Tapit said...

jimat doe... hahaha

violet VC said...

aiyaa..ad jenama buntut ka...

makan megi pon sidap pe..hehe

Bert said...

meggi peneman setia seorg mahasiswa, tp apsal aku tgk kat mekdi dgn kfc ni kat shah alam ni penoh student jer

tim said...

rasa sup buntut..????????????

Heidi Shafiq said...

perisa bontot? hahaha...

hamzah ian said...

nyam2 bontot

aQbukanPuteriKepadaRaja said...

hahhahahhahhahahahaha...

isnin : Meggie kari
selasa : Meggie ayam
Rabu : Meggie sedap
Khamis : Meggie Bandung
Jumaat : Meggie laksa
Sabtu : Meggie ????
ahad : ??????

ada byk meggie kat pasaran 2.. beli je laaaaaaaaa

hujung sem.. botak kepala.

Faiz Tapit said...

rambut aku makin pnjang adelah ni...
war3

chuu said...

gugur la rambut hari2 mkn megi., dah ujung2 sem mmg mcm tu., kahkah

Ema Jue said...

salam...jejak ke sini..bestnya..tp yg paling best manggi lah...

NcekYus said...

ha ha ha ha..
sgt2 menarik..
celaka...aku igt terlampau sbb mkn best2...rupanya maggie segera..hampeh!!

nice2..aku suka

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kalau la hari2 makan sedap2 mcm tu...
selamat menjadi geng gebu..

hehhee

zaL_cdpx said...

huikshh !!! sedapnyer mkanan !!!
tp pehal sup BUNTUT???
MUAHAHAHAAAhahhaaa....sedap x????

nadey said...

hahahahha lapa gile tibe2 tgk sop bontot xjd lapa ok!

mean said...

terseksa jiwa batinku melihat gambar2 nih dowh
aiyooo..mana la ak nak carik makanan2 ni...
T___T

miza&tummy said...

hahahahahahahahahaha....

masa study dulu sape beli burger ada cheese lagi hebat dr student dpt dean list

back to top