Friday, November 5, 2010

Galas Tu Nama Tempat Rupanya


Aku search Galas kat Google kuar gambar minah mane ntah ni...
Ini mesti agenda Yahudi!!
Kat Galas BN dah menang... Menang besar katanya... Aku sebenarnya tak amek kisah pun politik-politik ni... Saja nak update belog pasal isu semasa... Aku baca berita tadi baru taw Galas tu apa sebenarnya... Sebelum ni ada gak dengar-dengar pasal Galas ni... 
Ingatkan pemain Arsengal tu, William Gallas... 

Aaarrgghh!! Hidup MIC!!

Berita yang lagi best, Najib plak masuk sepital HKL... 
Seronok sangat menang sampai kena gastrik... Wakakakakaa...
 Wat lawak plak orang tua tu... 

Tapi banjir kat Kedah makin teruk... Sian plak aku tengok depa... dekat 40 ribu dah kena pindah... Abeslah mati pokok-pokok padi... Tak makan nasik la kita nanti... Kita doakan jela depa dapat bantuan dari pihak berwajib dengan seadil-adilnya... Jangan tabur janji kosong masa berkempen semata-mata... Jangan nak tolong negara luar gila-gila punya sampai orang sendiri kebulur wat tak nampak aje... Janganlah 1 Malaysia, 1 bot aje... Naya ke orang nanti...
Harap-harap depa selamat dan hidup bahagia hingga ke akhir hayat... 


Selamat Deepavali semua! 
Makan limau jangan lupa ajak aku!

20 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

LIMAU?
PAIZ..PAKAI SARI JGN LUPA AJAK MAK.

Faiz Tapit said...

okeh mak!!

piKOk said...

deepavali org mkn limau ka?
hahaha

rossoneri said...

baru ingat nak kasi muruku tadi,tp sbb mintak limau eh?itu tahun depan je lah ye

Faiz Tapit said...

haha... bg jelah... jgn dekot2...

Dea said...

ye..bang, knplah bawa2 yahudi... biarlah mrk tenang di alamnya... hihihi
Cik Google tuh t'kadang senile..kita search apa..dia bagi apa... sabar yer

siti rahmah bahrom said...

hahaaa.. sian najib :P
moh pakai sari beramai ramai!! :D

Daus said...

bagai faiz di bawah tempurung :P

Faiz Tapit said...

cibai je... hahaha

fariehan ibrahim said...

gmpg siot kalu 1malaysia 1bot,
hahahaa kalu bot 2 cm kapal titanic xpe r jgak kot,
err, 2 kapal kn, :PP

Sun@ hUsNa said...

cian ar kt org kedah...depa xpernah alami bnjr besar gitu... kt kelate xpela...org selalu bewaare..mmg dh taw akn bjr..ni bile tb2 je..msti tak tahu nak watpe....

Jia Sensei said...

mcm2 crita d msia kan..hehe

zahier said...

hahaha!

+akufobia+ said...

turn kedah banjir.lepas ni 1 malaysia pula banjir.oh kiamat.

♡ Sutera Kasih ♡ said...

pesal plak limau?hehe happy diwali :P

Faiz Tapit said...

hahah... saje je

azzey said...

pompuan tu nama dia Galas kot! heh3....

Faiz Tapit said...

ye kot... kah3

nadey said...

demsss sume agenda yahudi la ni...sumpah lawak ok!!!!!!!!!!!! hhahahahah

Faiz Tapit said...

hahahah... demmmms!!

back to top