Tuesday, November 23, 2010

Pejadahnya Ni?


Marussia - Inilah kereta keluaran Russia... 
Harganya dijangka lebih mahal dari laptop aku dan 
lawo sikit dari Kancil abah aku... Speed dia carik sendiri kat Google... 





Fuiiyooo



Ekzos

Stereng

Rim

Seat



 


Tayar


Kereta Malaysia mane?

Proton Lancer? Kah3!!

15 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wahh..macam keta batman pon ade..haha

Aidy Shahiezad said...

logo dia ade iras2 transformers sket... hehe...

tp, siyesly agak sporty di situ...
kalo harga best, boleh la beli satu neh... *whoaa.. aku berangan plak.. ahaha... :D

--------------
my new latest entry:-

Tiga Hari Terasa Mati...
http://aidyshahiezad.blogspot.com

zacky ~786~ said...

perrghh..
hebat seyh. ..

p kita msti bgga ..!! sbb ada proton... yeahh

alexa yussida said...

daku ske yg oren black marussia B1..hikhik suke jela...hrga 4juta ruble plus2(4 ratus ribu hengget plus,..notbad actually..hurm..nape la kat msia kete mahal nak mati~haish!)

Ciao Annin-sama said...

Fuh! Lawa siot! Kalau aku ber-wang, mau aku rembat sebijik! Mwahaha!

cikpia said...

dengan ke lowered an yang sangat lowered tu caner aku nak melalui jalan2 kat malaysia yang banyak bunggul2.........??? tak jadik aku nak beli.... =)

anamizu said...

sokong cikpia!
byk sgt bunggul yg BUNGUL! hik3

caliph shuriken said...

dlu pnah ada satu keta tu diorg design based on konsep jet pejuang.. x ingt apa nama keta tu...

fairuz said...

ko blikan la aku sebijik. kompom aku kawen ngan kau. kah kah kahh

gaban said...

wah...design berilhamkan biawak...setailoww

cik ubi said...

lawa siot..ni bermakna org rusia lebih bertamadun

ciss3

♥ Funna ♥ said...

wow!!!gigigigileeeee la style kete marussir tu..mcm kete batman pon ade..tp mmg thumbs up la design dia..style habis..jgn la compare kan malaysia ngn rusia..malaysia hnya mampu copycat je..zzzzzzzzzzzzz

kai azmier said...

russia kuar kete name marussia.. bile agak2 nyer Proton Malaysia nak kuar? hahax!

Anonymous said...

bersyukur lah cket korang tu lahir kan malaysia niee..jagn nak berlagak,atleasst proton leh wat kenderaan yg leh angkut mak bapak n famly korang..korang???dok menganjingkan produk malaysia..cmnie anak malaysia??baik korng dok kat rusia atau mane2 negara yg korng bngge dgn produk dorng..adios!

Faiz Tapit said...

Haa... anon dah marah... hahah

back to top